2777
2789

سلام

دوستان اگر کسی رو میشناسید که از طریق ivf تعین جنسیت کرده باشه لطفا بگید:

دکترش کی بوده؟کدوم شهر؟

و اینکه فرزندش در سلامتی کامل به دنیا اومده؟

ممنون

بله زنداییم

سه تا دختر داشت عاشق پسر بود

وضع مالیشونم توپه رفت آی وی اف کرد

دکترش اینا رو نمیدونم

الان پسرش ۴ سالشه و سالمه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زنداییمسه تا دختر داشت عاشق پسر بودوضع مالیشونم توپه رفت آی وی اف کرددکترش اینا رو نمیدونمالان پ ...

ممنونم

امکانش نیست اسم دکترش و شهرش رو پیداکنید؟

دربه در دنبال دکترم که نتیجه مثبت داده باشه

ممنونمامکانش نیست اسم دکترش و شهرش رو پیداکنید؟دربه در دنبال دکترم که نتیجه مثبت داده باشه

تهران هستیم ما، اسم دکتر اونو نمیدونم

ولی دکتر خودمم ای وی اف تعیین جنسیت انجام میداد،من خیلی ها رو دیدم که میومدن پیشش انجام میدادن

دکتر نصر، مرکز ناباروری مام، توی تهرانه 

گرون میگیره ولی بالاترین درصد موفقیت ای وی اف توی خاورمیانه رو داره مرکزش

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

تهران هستیم ما، اسم دکتر اونو نمیدونمولی دکتر خودمم ای وی اف تعیین جنسیت انجام میداد،من خیلی ها رو د ...

واقعاااا!

دیدید کسی هم نتیجه گرفته باشه و جنسیت موردنظرش سالم به دنیا بیاد؟

آخه مام رو شنیدم میگن پولکین و فقط الکی هزینه تراشی میکنن.

مشکلی باهزینه ندارم ولی میخوام الکی نباشه و نتیجه بده

واقعاااا!دیدید کسی هم نتیجه گرفته باشه و جنسیت موردنظرش سالم به دنیا بیاد؟آخه مام رو شنیدم میگن پولک ...

آره عزیزم، یه نفر بود بچه اولشو که دختر بود هفته ۲۴ از دست داده بود، تمام سیسمونیشو خریده بود، بارداری دومشو میخواست حتما دختر بشه دوباره آی وی اف کرده بود، بچه دختر بود، ولی بعد به دنیا اومدن بچه دیگه باهاش در ارتباط نبودم

هزینه کن اشکال نداره، مهم اینه نتیجه دلخواهتو بگیری

من از مام راضی بودم