2777
2789

🕋بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ🕋

🌸چله زیارت عاشورا🌸

〽️سلام ، برگذاری چله زیارت عاشورا

به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج)،

هدیه به چهارده معصوم،

۱۲۴هزار پیامبر، همه یاران امام الحسین در کربلا، حضرت عباس ابن علی،

تمام شهدا در راه خدا و کسایی که عشق امام حسین تو قلبشون

...🦋

🕯🖤تويی که نام تو در صدر سربلندان است

هنوز بر سر نی چهره تو خندان است

🖤اگر در آتش مهرت گداختيم چه غم

جزای سوختگان در غمت دو چندان است

🖤به احتياج سراغ از غم تو می‌گيريم

که غم قنوت نياز نيازمندان است

🖤از آن زمان که گرفتی ز مردمان بيعت

جدال عهدشکن‌ها و پاييندان است

🖤خوشا به تربت پاک تو سجده بردن ما

تويی که نام تو در صدر سربلندان است

،،

💠تاریخ شروع چله : 1403/4/27 (یازده محرم) میتونید از شب یازدهم شروع کنید

.

.

💠تاریخ پایان چله: 1401/6/4 (اربعین)

؛؛

🌸🌱از امام باقر (ع) نقل شده است که می فرمایند :

این دعایی است که فرشته ها آن را می خوانند و پروردگار در قبال خواندن آن ، صدهزار هزار درجه می نویسد

و مانند کسی خواهی بود که با آمام حسین (ع) شهید شده باشد.

🌹برای شخص ثواب زیارت هر پیامبری و رسولی و امام حسین (ع) از زمان شهادتشان ، نوشته خواهد شد

🌸🌱حضرت امام صادق(ع) فرموده:هرکس بوسیله خواندن زیارت عاشورا، جدم حسین(ع) را زیارت کند (چه از راه دور یا نزدیک)

به خدا قسم خداوند هر حاجت مادی و معنوی داشته باشد به او می دهد.

🌹🍃علقمه بن محمد حضرمی به نقل از امام باقر (ع) می گوید ، امام پنجم شیعیان بعد از خواند زیارت عاشورا فرموده است :ای علقمه ، اگر هر روز از عمرت را توانستی حسین (ع) را با این زیارت ، زیارت کنی ، آن را انجام بده ، پس برای تو ثواب تمام این زیارت است.♥️

...🍃

دوستانی که مایل به مشارکت هستید لطفا اسامیتون رو بگین..ممنون..🙏🏻

💝

برای سلامتی سیدِ من که نوه ی امام حسین جانه🙏

برای سلامتی پسرم که داره عذاب میکشه.

تورو به امام حسین قسمتون میدم. هر دعایی یا صلوات که میتونید و حوصله ش رو دارین برای عزیزِ من بخونید لطفا. پسرم داره زجر میکشه مادرش بمیره😔💔

دعا کنید زود خوب بشه و دوباره سلامتیشو به دست بیاره.

دیگه طاقتم تموم شده😔

خانوم هستم
برای سلامتی سیدِ من که نوه ی امام حسین جانه🙏برای سلامتی پسرم که داره عذاب میکشه.تورو به امام حسین ق ...

ان شاءالله خدا سلامتی بده بهش به حق این روز های عزاداری امام حسین(ع) انشاءالله خود آقا دست روی سرش بکشه و حال شما رو خوب کنه

اللهم اشف کل مریض💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، به تاپیک امام زمان(عج) خوش آمدید🌸🌱

اگر دوست داشتید متن تاپیک رو بخونید و در ذکر دسته جمعی مشارکت کنید.🙏🏻

▫️

@سرباز_امام_زمان_عج  

@هدیه_امام_حسین  

@خادم_الزهرا  

@خادم_امام_حسین  

@عشاق_الحسین  

اگر دوست داشتید متن تاپیک رو بخونید و در ذکر دسته جمعی مشارکت کنید.🙏🏻

▫️

@دلبر_که_جان_فرسود_از  

@دلبر_ک_جان_فرسود_از_  

@mmmmmoooobbbbiiiinna  

@کاپوچینوداغ  

@mehtajon  

سلام، به تاپیک امام زمان(عج) خوش آمدید🌸🌱اگر دوست داشتید متن تاپیک رو بخونید و در ذکر دسته جمعی مشا ...

ان شاءالله التماس دعا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اگر دوست داشتید متن تاپیک رو بخونید و در زیارت عاشورا دسته جمعی مشارکت کنید.🙏🏻

▫️

@المیرا☺️5201‍ 

@سادات313اسماعیلی  

@ترانه_...._مامان_نی_نی  

@زهرامادرم  

@سوگند///  

سلام عزیزم، شما رو با چ اسمی به لیست اضافه کنم؟

فاطمه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته