2777
2789

یادم افتاد بنده خدا انگار خل بود🤣🤣🤣منو تو یه کلینیک دید.... یکی از پرسنل اونجا بود بعد تو همون صحبت اولش انقد حرفای عجیبی زد که کلا بلاکش کردم، میگفت تا حالا هرچی خانوادت خرجت کردن بهشون میدم که فقط مال من شی، بعد گفت انگار رنگتون پریده برم یه ابمیوه ای چیزی بیارم رفت سه تا ابمیوه و پنج تا بسکویت خرید آورد 🤣🤣بعد گفتم چند سالتونه؟ گفت چند میخوره بهم، گفتم نمیدونم والا🤐گفتم رشتتون چیه گفت بهم میاد چی خونده باشم؟ قیافه من اوموقع 😶 یهو یادش افتادم خندم گرفت 🤣🤣شمام بیاین تعریف کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خدا کسایی که اینجوری خلمون میشن و رد میکنیم بعد میریم دست میذاریم رو یه گلابیه خشکِ بی احساسِ بی خاصیت

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

هی خدا کسایی که اینجوری خلمون میشن و رد میکنیم بعد میریم دست میذاریم رو یه گلابیه خشکِ بی احساسِ بی ...

حقققق تا ابد، ولی خداییش اینی که تعریف کردم یکم عجیب نبود رفتاراش واسه همون لحظه اول اشنایی؟؟ 

اسی این که تعریف کردی شبیه حبیب لیسانسه ها بوده 🤣

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

یه بار یکی بهم گفت ازم خوشش میاد گفتم باید فکر کنم درموردش، از دو ساعت بعد پیامای عاشقانش شروع شد😭بعدش گفتم قصد آشنایی ندارم گفت باشه حالا بیا از هم سوال بپرسیم همینجوریو شروع کزد سوالای نامربوط آخرم عصبی شدم یارو زد بلاکم کرد😐

عجب

حقققق تا ابد، ولی خداییش اینی که تعریف کردم یکم عجیب نبود رفتاراش واسه همون لحظه اول اشنایی؟؟

چرا یکم بود😂🤌🏻 شایدم ما به این بی احساسا عادت کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یه بار یکی بهم گفت ازم خوشش میاد گفتم باید فکر کنم درموردش، از دو ساعت بعد پیامای عاشقانش شروع شد😭ب ...

ادم تو این شرایط حس میکنه طرف عقل درست حسابی نداره😅 اینم فرداش قبل اینکه بلاکش کنم تو اسم ام اس بهم میگفت عزیز، اخه بگو من چه اشنایی با تو دارم که اینو بهم میگی🤢

ادم تو این شرایط حس میکنه طرف عقل درست حسابی نداره😅 اینم فرداش قبل اینکه بلاکش کنم تو اسم ام اس بهم ...

جدا از این ادم حس میکنه از این دوست داشتناییه که یکی دو روزه از بین میره و در ۹۹ درصد مواقع همینه 

عجب

چرا یکم بود😂🤌🏻 شایدم ما به این بی احساسا عادت کردیم

بعد بین حرفاشم برگشت گفت اگر پول همرات نیست بهت پول بدم، فکر کن قیافه من اون لحظه دیدنی بود😑😑😶‍🌫️بعد اومد گفت من یه دختر عمع دارم که بهم میگن اونو بگیر ولی عمرااااا پا پیش نمیزارم واسه اون..... اخه خداییش عجیب بود دیگه 🤣🤣🤣🤣

بعد بین حرفاشم برگشت گفت اگر پول همرات نیست بهت پول بدم، فکر کن قیافه من اون لحظه دیدنی بود😑😑😶‍🌫 ...

الهی چه دستودلبازم بود😭😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه بار تو دانشگاه از دختری خوشم اومد.بلد نبودم چجوری مخشو بزنم. قصدمم ازدواج بود‌ . با دوستش رو نیمکت نشسته بود. سلام و علیک رفتم باهاش صحبت کردم. هر سوالی می پرسیدم فقط با سرش بله یا خیر می گفت. فهمیدم این آدم من نیست فقط می خواستم یه کلمه حرف بزنه تا جلو دوستش ضایع نشم. یعنی فقط تو فکر اون بودم چطور از اون مخمصه بیام بیرون

آخرش شانس آوردم گفتم خانم هوا چطوره که اونم گفتم خووووبه.

بال درآوردم‌گفتم خدا رو شکر که هوا خوبه‌. خدافظظظ. تو دلم بشکن میزدم

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘