2777
2789
عنوان

زرشك پلو به اندازه ١٠٠ نفر

416 بازدید | 6 پست

بچه خا سلام

قبول همگى الهى،ايشالا تك تكتون ب حاجتتو برسيد❤️

اندازه مقدارهاى زرشك پلو رو ميخوام واسه ١٠٠ تفر اگه ٥٠ نفر هم بلد بوديد بهم بگيد!

فقط اندازه هاشو ميخوام و اگه نكته ايى هست كدوبانوهاى دوست داشتنى

ممنونم از تك تكتون❤️

به تعداد ران مجلسی بخر سایز بهت میدن کوچک و خوبه

هر ۱کیلو برنج هم وقتی توی ظرف یکبار مصرف ممیکشی ۷نفر میشه 

دیگه خودت ببین چند نفر میخوای

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قبول باشه 

هر سینه برای چهار نفر و ران کامل برای دو نفر اگه در نظر بگیرید و مرغی برای شش نفر باشه جمعا هفده یا محض اطمینان هجده تا مرغ 

برنج هم برای شش نفر یک کیلو میشه تقریبا یک کیسه و نصف

زرشک و زعفران برای تزیین برنج 

و تقریبا سه تا رب هم لازم دارید 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزدلم میشه به نیت حاجت روایی منم یه مشت برنج یازرشک یاهرچیزدیگه بریزی ؟یاموقع هم زدن نذرت منم یادکنی حاجت روابشم؟منم فردا به نبت تو یه خوراکی میذارم توسینی قاسم  انشالله نذرت قبول باشه عزیزم اسمم نازنین هست ❤❤