2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

108 بازدید | 28 پست

شوهرم امشب عصبانی شد پسرم دراز کشیده بود رفت با پاش زد تو سرش گفت پاشو تو جات بخواب بلندشد بره یه سیلی محکمم زد تو گوشش

یه نوزاد شش ماهه م دارم گفتم شیرشو بده داشت گریه میکرد همزمان که اون گریه میکرد سه بار شیرو به زور ریخت تو حلقش😭

پدر و مادر منم فحش داد و بهم گفت گمشو برو خونه اون پدر ومادرت فک میکنی اون سگا نگهت میدارن😭😭😭فک میکنی بچه ها مال توئن مال منن

میدونین سر چی؟ چن روز پیش مادرش و خواهرشو مهمون دعوت کردیم اومد مادرش هییچی نخورد از غذاهایی که من درست کرده بودم فقط از مرغی که شوهرم خریده بود یکم خورد پاشدیم سفره رو جمع کنیم برگشتم دیدم مادرش پا شده رفته پایین بدون هییچ حرفی یا تشکری با این 5 باره اینکارو میکنه، شوهرم امشب اومده میگه شامت زیاده بکش ببرم برای مادرم گفتم چرا مگه قدر کارایی که میکنم میدونن چرا اون روز اینکارو کرد و فلان، سر این😭😭

بنظرتون چیکار کنم؟ خانوادم شهرستانن بخاطر بچه هام نمیتونم کاری کنم، برگشته بهم میگه میزنمت بهم پیش یچه فحش بد داد

شما جای من باشین چیکار میکنین؟ 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خدا بدجور گوشش رو بپیچونه ک دلت خنگ بشه هیچ دستی بالاتر از دست خدامون نیس

من اگه عرضه داشتم خانوادمو تو روم فحش نمیداد بعد جالب اینجاست خودش اول دهن باز میکنه به فحش بعد بگی خودتی یا... میزنه آدمو😭

نه بخدا

مطمئنی عزیزم!اینکارهاکاری مرد عادی نیست ظاهرا تعادل رفتاری نداره یکم حواست بیشتربهش باشه اگ اینکارو کرد بچه هاشوبزن توسرش پاشوبرو شهرستان ادب بشه چون مادروخواهرش ازبچه هانگهداری نمیکنن و باز به تونیازداره وکلافه میشه واینکه زن هیچ وظیفه ای توبچه داری یاکارای خونه نداره وتماما لطف یه خانومومیرسونه بهابیش ازاندازه نبایدبه اقایون داد هرچیزی به اندازش توام دیگه بهایی به خانوادش نده بچه هات بزرگتربشن مثل ی کوه برات میشن

من اگه عرضه داشتم خانوادمو تو روم فحش نمیداد بعد جالب اینجاست خودش اول دهن باز میکنه به فحش بعد بگی ...

میزنتت!!!!!دخترتوچرا میزاری بزنتت؟؟؟!ی زنگ ب ماموربزن تاادب بشه چه ادمایی پیدا میشن چوب خداصدانداره

مطمئنی عزیزم!اینکارهاکاری مرد عادی نیست ظاهرا تعادل رفتاری نداره یکم حواست بیشتربهش باشه اگ اینکارو ...

بله، تا دوسال پیش همش شک داشت بهم شبا گوشیمو چک میکرد بی هیچ دلیلی به اون خداقسم هیچی ازم ندیده بود

به پدرو مادرم توهین کرد خیییلی بهش خوبی میکنن بنده خداها😭

میزنتت!!!!!دخترتوچرا میزاری بزنتت؟؟؟!ی زنگ ب ماموربزن تاادب بشه چه ادمایی پیدا میشن چوب خداصدانداره

خیلی عصبانی میشه یکی دوبار پیش بچه گوشمو کشیده محکم منو پرت کرده اونور😭محکم زد تو پیشونیم