2777
2789
عنوان

خواب مادرم دیدم

181 بازدید | 16 پست

مادرم خیلی سال از دست دادم

خواب دیدم  گفتن مادرت زنده اس.  گفتم پس ای همه سال کجا بود  گفتن فوت شده ک. رفتم دیدم رو تخت بیمارستان مریضه.  مثل همون روزا

یهو خوب شد.   رفتم بغلش کردم سر تا پاش غرق بوسه کردم های های های گریه.  که تو زنده ای خدا رو شکر دیگه من مادر دارم دیگه ب بقیه حسودیم نمیشه

چشم باز کردم دیدم همش خابه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیداچیزی براشون خیرات کردی؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
منم مامانم دوسالم بودفوت کرده خیلی وقتهااین خوابومیبینم

من هر وقت خوابش میدیدم مریض بود مثل قبلا  یعنی بود  همون بچگیا

این اولین خابی بود ک  میدونستم فوت شده. ولی گفتن زنده اس  رفتم پیشش دنیا رو بهم. دادن. ایقد خوشحال بودم غرق بوسه کردمش  

الهی من بمیرم واست عزیزدلم بیا بغلمالهی خدا مادر مهربونت رو رحمت کنه😭😭😭😭

با  خودم فکر میکنم اگه اونای ک از دنیا رفتن  برگردن  چقدددد چقدددد  ادم ها هستن عزیزاشون غرق بوسه کنن  میدونم دلتنگی خیلی درد بدیه  میسوزی و هیچ کاری از دستت بر نمیاد

اره همیشه

اینی که یهوحالش خوب شده یعنی حال واحوالشم اون دنیاخوبه خداروشکر

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد