2777
2789

بچه ها من دو شب خونه مادرم خوابیدی بودم اصن خونه نبودم فرداشم که برگشتیم مادر شوهرم گفت بیاین اینجا رفتیم اونجا ساعت ۱/۵ شب برگشتیم بعد دیروز صبح که اولین روزی بود خونه بودم مادرشوهرم سرزده اومد خونمون من ار صبحش بیدار شدم خونه رو جمع کردم کلی لباسای شوهرم بهم ریخته بود کلی ظرف بود شوهرم ۱۰۰ تا لیوان کثیف کرده بود فقط بعد یه طوطی داریم خیلی کثیف کاری میکنه از وقتی باردار شدم شوهرم گفته تو بهش دس نزن خطرناکه قرار بود همون روز شوهرم طوطی ببره بفروشه منم گفتم دیگه جارو برقی غروب بکشم تا طوطی ببره بعد رفتم حموم که مادر شوهرم اومد بعد خودم گفتم آره اینجوریه جارو نزدم تا طوطی ببره شوهرم بعد گفت آره والا حق داری این خیلی کثیف میکنه بعد یهو گفت خونت به یه تمیزی احتیاج داره گفتم میدونم خب ۳،۴ روزه نبودم بعدم باردارم کمر درد شدیدی دارم خودش میدونه بعد دیشب میبینم شوهرم میگه مامانم ازت راضی نیس گفته خیلی شلختس به خودشم میگم آدم باید تمیز باشه تروخدا این دیگه چیزیه اینجور به شوهرم بگه شوهرمم گفت گفتم مال اینه همش خونه نبودیم اگه نه خیلی ام تمیزه خیلی ناراحت شدم....

اصن من یه بار خونم کثیف شاید من نتونستم تمیز کنم خیلی زشته بشینی یه سره بگیش به خودم گفت اول بعد به شوهرم گفته بعد جالب اینجاس گفته به زنتم میگم بزار تمیز باشه تمیزی خوبه حالا قبلش به من گفته ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت که جوابش رو داده زنگ بزنی اون که نمیگه ببخشید غلط کردم دو.تا حرف جدید میزنه بازم حرص میخوری 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اصن من یه بار خونم کثیف شاید من نتونستم تمیز کنم خیلی زشته بشینی یه سره بگیش به خودم گفت اول بعد به ...

چند سالشه شاید حافظشون یاری نمیکنه مادرشوهر منم سنش بالاست یه خاطره رو.صد بار تعریف میکنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اصلا نیاز به توضیح نیست عزیزم . منم دقیقا یه همچین موردی پیش اومد یک هفته پیش پدر شوهرم بودیمچون زنش رفته بود مسافرت بعد که اومدیم خونه همون روز اول خواهر شوهرم اومد و به بهانه های مختلف به همه جا خونم سرک کشید !  و رفت همه جا جار زد فلانی خیلی کثیفه . از خونش گ.. میباره و ... 

بعد از اون بارها و بارها رفتیم خونه ی خودش باورتون نمیشه روی گازش رو انگار یک سال بود که تمیز نکرده بود خونش جارو نکشیده بود جای خواب پسر 20 سالش هنوز تو حال پهن بود !!!

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مادر همسرت سطح درکش پایینه اما شما که اینطوری نیستی وقتی سر همچین موضوعی باهاش بحث کنی خودتو تا سطح اون پایین کشیدی.

ولش کن بذار خوش باشه و ناراضی  

من همونم که همیشه گوجه رو از لای ساندویچ میکشم بیرون و حال همه رو بهم میزنم  
میگم بگم بفهمه ناراحت شدم

مورد مشابه پیش اومدت تا حالا؟ مثلا بابت چیزی گلایه کردی و.قبول کرده یا بدتر شده؟ اگر نتیجه کار قابل پیش بینی نیست الکی تو دوران بارداری خودتو درگیر بحثهای خاله زنکی نکن