2777
2789
عنوان

دلم خیلی سوخت

391 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من مشاور تغذیه هستم. امروز یه ارجاعی داشتم یه بچه کوچیک. پسر بچه 6ساله که کمبود آهن و کم وزنی داشت.

با مادربزرگش اومده بود پرسیدم مادرش کجاست گفت شوهر کرده و رفته.

دیگه نپرسیدم ازش و شروع کردم به پرسیدن سوالاتی که تو پروندش باید ثبت بشه

کم خونی کم اشتهایی و ...

مادربزرگش اطلاعاتی درباره تغذیه برای بچه نداشت به اون صورت

دیگه طاقت نیاوردم پرسدم مادرش بهش سر میزنه گفت اگه شوهرش بذاره میاد دیدنش. پدر بچه هم که رفته و اصلا سراغی ازش نمیگیره. 

این بچه چه گناهی داره آخه

دلم میسوزه براش. الان مادرش خوشحاله؟ واقعا راضیه با مردی زندگی میکنه که اونو از بچش دور کرده و بچش سوءتغذیه داره و نمیتونه براش کاری کنه؟ 

و اون پدر الان چطور میتونه حتی سراغی از بچش نگیره!

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که خبر از واقعیت نداریم اما خدا به این بچه کمک کنه.

واقعیت این بچه ست عزیزم و شرایطش. مادربزرگش میگفت که پیش روانشناس هم برده بچه رو فایده ای نداره اصلا غذا نمیخوره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
کاش خدا قبل ازینکه به آدما بچه بده ازشون  تست صلاحیت  میگرفت 😐

واقعا. کاش

ای بابا تو محل مامانمینا یه مادر و پدری سر این که مادره خیانت میکنه از هم جدا میشن و بچشون که یه دختر خیلی معصومی بود میفته دست عمه و خونواده پدری مرده زن میگیره و زنه هم پی شوهر جدید دختره خیلی از طرف عمه و اینا اذیت شد و  ماه رمضان امسال متاسفانه خودکشی کرد من دیده بودمش باهاش حرف زده بودم خیلی معصوم و تنها بود ضربه خورده بود روحش آسیب دیده بود یادمه با حسرت به هبچه های تو پارک نگاه میکرد تازه بعد از مرگ مادر و پدره رفتن سرخاک و های های گریه اما فایده نداره دخترشون 13 سال داشت فقط خودشو کشت این بچه ها انقد که روحشون آسیب دیده جسمشون نمیبینه

بازم خوبه مادربزرگش آوردتش دکتر  جای شکرش باقیه

عزیزم پزشک خانواده که رایگان هست مریض رو میبینه ارجاع میده به روانشناس و کارشناس تغذیه و پیگیری میکنه فرآیند ارجاع رو. اونقدری وضع مالیش خوب نبود بنده خدا برای اینجور مشاوره ها 

سخته خیلی سخته

یعنی فکر کنم تو زندگی از هیچ کس به اندازه همچین مادرای بی مهری متنفر نیستم اصلا" برام قابل هضم نیست حتی فکرش آدمو دیدونه می کنه آخه یه مادر چطور می تونه بچه اش رو بزاره بره حالا هر دلیلی هم داشته باشه قابل قبئل نیست منکه دخترم همه زندگیمه و اگه قرار باشه بین همه اطرافیانم فقط یکی رو انتخاب کنم اونم فقط دخترمه با اینکه ع8اشق شوهر و خانواده ام هستم

ای بابا تو محل مامانمینا یه مادر و پدری سر این که مادره خیانت میکنه از هم جدا میشن و بچشون که یه دخت ...

آخه چطور میتونن. یعنی چی تو این دنیا باارزش تر از بچه آدمه. یه مرد یا زن دیگه؟! 

بچه های بی گناه

یعنی فکر کنم تو زندگی از هیچ کس به اندازه همچین مادرای بی مهری متنفر نیستم اصلا" برام قابل هضم نیست ...

واقعا وحشتناکه