2777
2789
عنوان

از گوشیم ب ی شماره ناشناس اس ام اس رفته😐😐😳

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 28 پست
اون هیچی نفرستادهاز طرف گوشی من رفته اس ام اسولی من خودم نفرستادم

میدونم چی میگی گلم شاید هک کردن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی رویا اینستا؟من اینستا اصن شماره ندادمفقط ایمیل

گوشی نه اینستا

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بدون اینترنت مگه همراه بانک بالا میاد؟

الان بدون این که اینترنت رو روشن کنید وارد همراه بانک بشید و بزنید ورود، 

بعد ورود پیامکی 

و پیامکاتون رو دوباره ببینید 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
ممنون فردا امتحان میکنم

من الان امتحان کردم ، اگه بدون نت وارد همراه بانک تجارت بشید و ورود پیامکی بزنید یه پیام انگلیسی به شماره 9820007005 میفرسته

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
من الان امتحان کردم ، اگه بدون نت وارد همراه بانک تجارت بشید و ورود پیامکی بزنید یه پیام انگلیسی به ...

والا من انقد ترسیدم اون شماره رو بلاک کردم😐

ولی احتمال زیاد همینه ک میگید

چون همون ساعتی اومد ک‌منم میخواستم وارد همراه بانک شم ولی نتم ضعیف بود