2777
2789
نه نیفتاد  حشره نیست فکرکنم تخمشه چقدر طول میکشه حشره شه

عزیزم شپش بال نداره ... حشره بودن با نبودنش تاثیری تو درمان نداره .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ععععع مگه هنوز شپش هس؟؟

عجب پدسگیه ها

من و خواهرم بچه بودیم تو مدرسه شپش گرفتیم عین میمون میشستیم روبرو هم سرهمو میجولیدیم

مایونز میگن خوبه بمالی سر بچه 

یا سرکه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چار ه اش فقط سس مایونزه اول تا جایی که میتونی موهاشو کوتاه کن  بعد سس بزن شب صبح شونه کن بعد ببر حمام میبینی که سس باعث میشه براحتی از مو جدا بشن  چند بار تکرار کن و مطمئن باش که براحتی رفع میشه

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی

عزیزم وقتی تخم هست یعنی شپش زنده هم هست باید اول شامپو مصرف کنی ببین دکتر چه شمپویی میده علی الحساب با روغن زیتون یا سس مایونز سرشو خوب چرب کن پلاستیک ببند بذار تا صبح بخوابه ببر حمام همه شپشها و تخم ها رو میکشه مرحله بعد جداسازی و پاکسازی مو از تخم که خیلی سخته پیشاپیش بهت خسته نباشید میگم روسری بپوش حتما در طی مراحل شامپو هم که خریدی باید خانوادگی بزنید ملحفه لباس کلاه همه باید با دما بالا۶۰ درجه شسته بشه ملحفه و روتختی هر روز

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نه نیفتاد  حشره نیست فکرکنم تخمشه چقدر طول میکشه حشره شه

فک نکنم تا فردا حشره بشه۰ نگران نباش عزیزم۰ فردا دکتر میری براش یه محلول مینویسه از داروخانه میگیری میزنه۰ بعدش هم روبالشتی ایناش و میشوری تمام۰    

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

به نظر منم مایونز خیلی جواب میده

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

راستی وقتی بچه ات پسره خب موهاشو از ته بتراش  اینطوری دیگه چه تخم شپش چه خود شپش باشه کلا قضیه منتفیه از بین میره همش نیازی هم به سس مالی نداری

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
ععععع مگه هنوز شپش هس؟؟ عجب پدسگیه ها من و خواهرم بچه بودیم تو مدرسه شپش گرفتیم عین میمون میشستیم ...

اصلا تا حالا نه دیدم نه گرفتم   نمی دونم چکار کنم  اگه خانواده و فامیل بفهمن تا یکی دو ماه ازمون فراری میشن

دختر منم داشت دخترم موهاش ماشالله  بلنده و پره مجبور شدم حشره کش تار ومار بدون بو بزنم رو موهاش رب ساعت گذاشتم بمونه بردمش حموم همش از  بین رفت حتی رشک ها.قبلش هر روشی دوستان گفتن امتحان کردم نتیجه نداد حشره کشه خیلی خوب بود فقط یادت باشه قبلش یه جای بدنش امتحان کن حساسیت نداشته باشه بعد از اینکه زدی رو موهاش پلاستیک ببند دور سرش می بینی که تک تک  شپش ها میوفته تو پلاستیک .عزیزم منم اولین بار که اینو شنیدم تعجب کردم و میترسیدم امتحانش کنم ولی انقد موهای دخترم بلند و قشنکه که دلم راضی شد این روش رو هم امتحان کنم و خدا رو شکر راحت شدم.شامپو و سس مایونز و انواع روغنها رو هم امتحان کردم فایده نداشت

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
اصلا تا حالا نه دیدم نه گرفتم   نمی دونم چکار کنم  اگه خانواده و فامیل بفهمن تا یکی دو ماه ...

حالا کاری که شده دور از جون جزام نگرفتین که شپشه اونم چاره داره

اصلا تا حالا نه دیدم نه گرفتم   نمی دونم چکار کنم  اگه خانواده و فامیل بفهمن تا یکی دو ماه ...

قرار نیس بفهمن

ببر دکتر چن روزه ریشه شون در میاد 

قبل اونم خودت کل سرشو سس مایونز بگیر پدرشونو درمیاره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️