2777
2789

دختر منم گرفته دو بار. اولین قدم اینه که کل وسایلش رو بشوری و اتو. من هر روز رو بالشیش رو میشستم پتو اینا رو هم میندازم تو افتاب. روغن درخت چای بگیر هفته اول سه بار بزن رو سرش هفته های بعد ی بار کلا میره دیگه هم برنمیگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دیر متوجه میشن که اینقد شپش در شپش میشه!!

یادم نیست اون کاربر کی بود ولی از تصور تشکیل حمامی از شپش توی سر تمام بدنم شروع به خارش میکنه 😅😅😅😅😅😅

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

امروز بردمش دکتر گفت هنوز اولشه شامپو پرمترین داد و نرم کننده یک بار امشب زدم کل خانواده زدیم وگفت هفت روزبعد تکرارش خیلی خسته م بچه ها کلی لباس جوشندم متاسفانه حواسم نبود  دوتا ا ز گرونترین شا لهامو تو اب داغ داغون کردم   متکای خودشم انداختم دور الان ملافه زیر ش انداختم طفلی کلی برای متکاش گریه کرد وناراحت شد  اعصابم داغونه هفته پبش خونه تکونی کردم  چقدر خوشحال بودم کارام تمام شده 

امروز بردمش دکتر گفت هنوز اولشه شامپو پرمترین داد و نرم کننده یک بار امشب زدم کل خانواده زدیم وگفت ه ...

میگذره چاره ای نیست. ما زمستون با ی ملافه میخوابیدیم تا صبح یخ میزدیم. چون شستن و خشک کردن پتو سخت بود