2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

1140 بازدید | 84 پست

خیلی دلم سوخت 

برای خودم و کسایی ک مثل من ی برچسبی روشونه 

بدون اینکه خودشون بخوان یا حتی ی نقشی تو بیماریشون داشته باشن

من تنبلی تخمدان دارم 

کسایی ک مثل من هستن می‌دونن

ما هیچ نقشی تو ب‌ وجود اومدنش نداشتیم ولی کل زندگیمون تحت تاثیرشه و باید همش حواسمون ب همه چی باشه 

هعی خدا 

خودت شاهدی ک خودت باعث این ناراحتی الانمی چون تو این بیماری رو ب من دادی و من با این بیماری زاده شدم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن بدون خدا دوستت داره ک هنوز بهت بچه نداده ب خدا قسم من تاقبل ازینکه بچه دارشم خیلی حال روحم خوب بود الان بخاطربچه هام مجبپرم هرجور حقارتیو تحمل کنم

چه مشکلی داری مگه خیلیا تنبلی دارن

آره ولی ی درصدی بهشون خیلی خیلی سخت میگذره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

تنبلی تخمدان بیشتر بخاطر سبک زندگی اشتباههچون خودم پلی کیستیک بودم میدونم

دختر 

سبک زندگیم اوکیه 

ناخودآگاه بوده این مسئله 

قبل اینکه بفهمم دوست و آشنا می‌گفت مثل مادربزرگایی 

ینی همش زود بخواب زود بیدارشو غذای سالم و دمنوش 

ذاتا همینم

تنبلی درمان داره گلماینقدر ناامید نباشبعدشم خدا نداده که با تغذیه های نادرست عاملش میشمو مادر زادی ن ...

عزیزم این ک تغذیه غلط و... این ی گوششه ک شما میبینی وگرنه درصد زیادش ژنتیکیه