2777
2789

تابستون شده و یه عده نمیتونن بچه هاشونو بفرستن کلاس و سرگرمشون کنن میفرستنشون تو کوچه ها ک از صب تا شب با صداشون مردم آزاری کنن و اعصاب برا مردم نزارن

تمومش کنین این بی فرهنگیاتونو!! نمیتونین بچه هاتونو توی خونه تحمل کنین میفرستین بیرون ک چی؟ یه بلا سرشون بیاد چ کسی پاسخگوئه😐؟

آخرشم میشن لات و ولگرد، کاریشم نمیشه کرد

از ما گفتن بود!

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بشن لات و ولگرد 

پنجره دو جداره نصب کنید

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه سری هم یه موتور برداشتن هی

تو خیابونا ویراژ میرن..

اصلا آرامش نداریم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نمیدونم چرا اما قربون شهر کوچیک و کم جمعیت خودم برمبچه ها با شادی میان تو کوچه

روانی میکنن آدمو خوشبحالت

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

عزیزم چه اشکال داره بیان توکوچه ،تموم زندگی شده دنیای دیجیتال برای بچه ها چرا چون سروصدامیکنن توکوچه،خب قدیمایادتونه چقدرصفا وصمیمیت توکوچه هابود

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

تو کوچه ماهم میان دوچرخه سواری میکنن من هیچ وقت مشکل نداشتم ولی دخترمو نمیفرستادم دیدم گناه داره همش از بیرون میاد چشمش به اوناست منم دخترمو میفرستم خودمم دم در وامیستم مراقبشم سه تا کلاس هم میره در هفته ولی دوست داره بره با بچه ها بازی کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

از یه طرف حق داری واقعا سروصدا میکنن از یه طرف دیگه ادم دلش برا بچه ها میسوزه فقط کاش داد نزنن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم چه اشکال داره بیان توکوچه ،تموم زندگی شده دنیای دیجیتال برای بچه ها چرا چون سروصدامیکنن توکوچه ...

تو خونه فقط گوشی میخوان و کارتون ولی بیرون باهم حرف میزنن بازی میکنن زرنگ و اجتماعی میشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز