2777
2789
عنوان

اونایی که زیر بغلشون چند عدد سگ مرده و داره تجزیه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوست و موهام خیلی خیلی خشکن موهام با همین یه روز در میون حموم رفتن هم دارن نابود میشن

برای موهات شامپو فری سولفات روزانه بگیر یا نهایت بدنت رو با دوش سیار بشور موهات رو یه روز درمیون بشور

بدنتم با شامپو بدن کرمی بشور خیلی نرم و لطیف میشی

از حموم اومدی کره شکلاتی بدن بزن به بدنت اینقدر لطیف و چرب میشی و بوی شکلات میگیری

خیلی خوبه ، یه کاسش رو بگیری هر روزم حموم بری تا ۴ ۵ ماه داریش 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
وای دقیقامن امروز یکیو دیدم سرش چرب بود بعد پوسته چسبیده بود به سرش خیلی جلو خودمو گرفتم نیارم بالا� ...

وایییییی 

نگو اینم دو تا دایره ی بزرگ زیر غلش بوش 

بوی عرقشم انقدر تند بود که حالم بد شد 

معلومه قشنگ یه هفتس رنگ حموم ندیده

بهداشت یه چیز‌شخصیهوقتی کسی واسه خودش اهمیت قائل نیست و انجامش‌نمیدهبه حرف من و شما هم‌گوش نمیده

واقعن گناهه کسیو اذیت کنی 

یعنی طرف خودش نمیدونه بو میده

از پودر بچه استفاده کنگردنت و قسمت ترقوه و کشاله ران رو بزن خیلی خیلی تاثیر داره

وای پودر بچه اصلا استفاده نکنید تو رو خدا .

دوسال پیش یه مستند دیدم زنایی که به خاطر مصرف پودر بچه سرطان گرفته بودن بندازید دور اینارو .