2777
2789
عنوان

اونایی که زیر بغلشون چند عدد سگ مرده و داره تجزیه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 47 پست
یه خدا هر روز لباسامو عوض میکنم عطر و .. اینا میزنم ولی فایده نداره باز خیس از عرق میشم انگار تنها ج ...

از پودر بچه استفاده کن

گردنت و قسمت ترقوه و کشاله ران رو بزن خیلی خیلی تاثیر داره

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خدا هر روز لباسامو عوض میکنم عطر و .. اینا میزنم ولی فایده نداره باز خیس از عرق میشم انگار تنها ج ...

اگه واقعا رعایت میکنی ولی تاثیر نداره دکتر غدد برو

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
شاید بنده خدا دوش گرفته امده بیرون ولی انقدر هوا گرم دوباره ادم عرق میکنه بو میگیره .اون بنده خدا هم ...

کسی در روز اول بعد حموم اگر عرق کنه،عرقش بوی تند نمیده

از روز اول به بعد بوی بدن بد میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من دركت ميكنم عادى من كلا رو بو حساس نيستم

ولی من اینجوری از خودم بدم میاد 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من دیروز حموم بودم باز مثل .. عرق کردم هر روزم برم حموم خشک میشم تموم میشم میرم 🫥تو میگی چیکار کنم

نه خشک نمشی تند تند برو حموم و لوسیون بدن و ماسک مو بزن هیچ اتفاقی واسه پوست و موت نمیفته

من چند ساله شده روزی ۳ بارم حموم میرم ولی پوستم عین گل لطیفه به لطف همین لوسیونا 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نه خشک نمشی تند تند برو حموم و لوسیون بدن و ماسک مو بزن هیچ اتفاقی واسه پوست و موت نمیفتهمن چند ساله ...

من پوست و موهام خیلی خیلی خشکن 

موهام با همین یه روز در میون حموم رفتن هم دارن نابود میشن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری