2777
2789

خواهرم میخواد از چهارم ب ششم جهش بزنه

من یکبار به مدیر پیام دادم که درخواست جهشی بزنه داخل مای مدیو اما ایشون اعتنایی نکرد

الان تمدید کردن مهلت ثبت نام رو

من ب ایشون دوباره پیام دادم جواب دادن " گفتم‌ که تمدید شده!"

خب مگه ایشون اول نباید درخواست بزنن؟ چون تو سایت ک میرم نوشته درخواست توسط مدیر ثبت نشده

خودشون نمیدونن ک اول ایشون باید ثبت نام کنن؟ میشه راهنمایی کنید الان مشکل چیه من متوجه نمیشم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیذاری از زندگیش لذت ببره فوقش 2سال زودتر بره دانشگاه که چی این همه لیسانس بیکار بذارین بچه درس ...

پیشنهاد خودش بود

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
با زنگ زدن حل نمیشه باید درخواست کتبی توی فرم خاص بنویسید توی سایت برگزاری کنند حضوری برید مدرسه

وای چرا این خانم هیچی به ما نگفتن🤦‍♀️

مهلت تمدید رو زدن تا ساعت ۲۴ شنبه

کارای ثبت نام تو یه روز انجام میشه؟

وای چرا این خانم هیچی به ما نگفتن🤦‍♀️مهلت تمدید رو زدن تا ساعت ۲۴ شنبهکارای ثبت نام تو یه روز انجام ...

ثبت نام آره ولی با توجه به این که تیر رو به اتمام هست فکر کن بچه از پس آزمون هوش و این ماجراها بنیاد خیلی اذیت میشه اونم یه چیزی هست مثل سنجش اول ابتدایی

حتی توی شورای مدرسه هم باید مطرح بشه اونم خودش زمان میخواد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ثبت نام آره ولی با توجه به این که تیر رو به اتمام هست فکر کن بچه از پس آزمون هوش و این ماجراها بنیاد ...

ممنونم 🌹