2777
2789
عنوان

سایت ثبت نام چه ماشینی الان بازه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 58 پست
ممنون ،استارترش کیه

helen27

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خر پول و خر شانسن به اصطلاح نمیدونم چرا شاید با طرف قراره شریک بشن🤔نفهمیدم بخاطر پز دادنشون چیزی هم ...

هرکس میتونه الان بنویسه شماهم میتونی پونصدبلوکه کنی تودوسال گذشته ماشین ازخودروسازنگرفته باشی  بعدسایت ماشین انتخاب کنی بعداطلاعات میسنجن وبعدظرف ۵روزبایدپول ماشین درمبادی ورودی واریزکنی حالاپزمیده شماهم بهش بگو همه میتونن  نیازبه پارتی وکله گنده هم نیست هرکی گوشی دستشه میتونه ثبت نام کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکس میتونه الان بنویسه شماهم میتونی پونصدبلوکه کنی تودوسال گذشته ماشین ازخودروسازنگرفته باشی بعدسا ...

قرعه کشی نیست ؟

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
قرعه کشی نیست ؟

نه نیست یه پیشنهاددارم بروگوگل بزن ثبت نام ماشینای وارداتی تیرماه ۴۰۳همچی میادبالا اطلاعاتت بروزکن حال فامیلوبگیرالبته اگرایشون ۲سال قبل ازسایپاوایرانخودروگرفته بایدبنام یکنفردگه بنویسن

نه نیست یه پیشنهاددارم بروگوگل بزن ثبت نام ماشینای وارداتی تیرماه ۴۰۳همچی میادبالا اطلاعاتت بروزکن ح ...

چه خوب 

بیشعور اومده بود حال بگیره 😒حالا ده تا بگیره مبارکش باشه اما رفتارش افتضاح بود واجب بود دروغ بگه که برای اون ماشینا رشوه داده

ممنون عزیزم وقت گذاشتی  

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
چه خوب بیشعور اومده بود حال بگیره 😒حالا ده تا بگیره مبارکش باشه اما رفتارش افتضاح بود واجب بود دروغ ...

بلوف زده تایکشنبه همه میتونن ثبت نام کنن زنگش بزن بگو بروپول رشوه دادی پس  بگیرنیازنبوده 😀😀😀😀😀😀

نه نیست یه پیشنهاددارم بروگوگل بزن ثبت نام ماشینای وارداتی تیرماه ۴۰۳همچی میادبالا اطلاعاتت بروزکن ح ...

اگر پلاك فعال داشته باشيم مشكلي نيست؟ 

ولي من اين چند سال ماشين نگرفتم از ايرانخودرو و سايپا

بعد ميشه بلافاصله فروختش يا سندش مي مونه؟ چقد حدودا سود داره؟

اگر پلاك فعال داشته باشيم مشكلي نيست؟ ولي من اين چند سال ماشين نگرفتم از ايرانخودرو و سايپابعد ميشه ...

ماشینی بنامته ازسال تولیدش ۵سال بگذره میتونی ثبت نام کنی اره میتونی بفروشی اما حواست به مالیاتش باشه سودشم بستگی به ماشین انتخابیت داره 

اگر پلاك فعال داشته باشيم مشكلي نيست؟ ولي من اين چند سال ماشين نگرفتم از ايرانخودرو و سايپابعد ميشه ...

نباید پلاک فعال داشته باشی

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

واسه وارداتي ميگمپس يكي بالاتر نوشته ك ميشه

افراد واجد شرایط طبق آنچه که در مصوبه ۵۴۳ شورای رقابت تعیین شده است، غربال خواهند شد. در این مصوبه مواردی از جمله حداقل سن متقاضیان ۱۸ سال، دارا بودن گواهینامه معتبر، نداشتن پلاک فعال، عدم  خرید خودرو  از ایران خودرو و سایپا طی ۴۸ ماه گذشته و از دیگر شرکت ها طی ۲۴ ماه گذشته و ممنوعیت انتقال امتیاز ذکر شده است.

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی گفت: همچنین طبق اصلاحیه مصوبه ۵۴۳ شورای رقابت، اگر از عمر پلاک فعال ۵ سال گذشته باشد، پلاک آزاد محسوب می‌شود و این افراد می‌توانند ثبت‌نام کنند.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....