2777
2789
عنوان

از سیگار کشیدن شوهرتون خبر دارید

194 بازدید | 10 پست

سلام خانوما .

ما ۵ ساله ازدواج کردیم و یه پسر سه و نیم ساله داریم .اولای ازدواجمون من نمیدونستم که اون سیگار میکشه .

اما بعد یه مدت که فهمیدم خیلی باهم دعوا میکردیم و من بهش گیر می‌دادم که نباید بکشی .

بعد یه مدت برام عادی شد حتی جلوی خودمم میکشید .و من دیگه مشکلی نداشتم.

حدود یه ماهه که دیگه نمی‌کشه و میدونم که بهم دروغ نمیگه،امروز که از سرکار اومد غذا خوردو استراحت کرد بهش گفتم هنوزم سیگار میکشی؟

اما اون خیلی ناراحت شد و گفت این حرفا رو از کجا در میاری ؟منم گفتم فقط پرسیدم .ولی اون جواب نداد و گفت واقعا زنا دوس دارن مردا رو همش سیخ بدن .

تو که میدونی من نمیکشم یه ماهه بعدم رو تخت چشاشو بست و چیزی نگفت منم از اتاق اومدم بیرون ولی خیلی ناراحت شدن اونجوری گفت .

یعنی من بد رفتار کردم یا اون ؟ به نظرتون دیگه ازش همچین چیزی نپرسم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع میکشه ومیدونم اولابش فشارمیاوردم نکشه اماوقتی دیدم نمیتونه قبول کردم ک تاوقتی ک خودم واس همیشه پیشش نباشم بکشه امازیاده روی نکنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

شوهر منم میکشه خیلی گیر دادم رفت ویب خرید حتی تو تختم میکشه چون دود نداره زیاد. الان یا ترک کرده یا جلو شما نمیکشه که هردو به نفعته عزیزم ازین پس اقتدار بده بگو تو خیلی توانمندی سیگارو ترک کردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

دس رودلم نزار همه جاروسوزونده باز می‌کشه اصلابراش مهم نیست مبل فرش پتو لحاف لباساش پدرمودراورده هیچیییی گوشش نمیره که نمیره

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

شوهر منم میکشه اوایل میگفت نمیکشم ترک کردم ولی من میدونستم دروغ میگه تا اینکه دیدمش خیلی سر این بهم فشار میمومد و حرص میخوردم ولی فهمیدم واقعا نمی تونه ترک کنه گفت فقط میتونم جلو تو نکشم منم دیگه بهش فشار نمیارم