2777
2789
عنوان

دلم یه دنیا گرفته

69 بازدید | 7 پست

پیرو تایپک قبلیم مامانم گف اگه داداشت چیزیش بشو تورو به دار میکشم ... خیلی دلم گرفت از اینکه بی کس و کارم تا چش باز کردم کار کردم درس خوندم من از ۱۷سالگیم که جدا شدم از همسرم  کار کردم موقع مشکلاتشون هر چی پس انداز داشتم و دادم موقع بیماریشون هی از این دکتر به اون دکتر بودم الانم حق با من بود من نمیتونم نگا کنم داداشم بره بزنه جهنم ماشین یه دوتا خانواده بدبخت شن .. تو فکرم که تا یه سال دیگ مستقل بشم با اینکه الانم میتونم مستقل بشم اما بابام چون کار ثابت ندارم محاله بزاره ..

ولی دلم شکست واقعا از حرف مامانم ینی هیچ کدوم از خوبیای منو ندید فقط یه لگد منو دید دلم برای خودم سوخت از اینکه حتی کسی رو ندارم گریه کنم دلداریم بده همیشه خودم بودم که حتی غرورم نمیزاره که خانوادمم گریمو ببینن 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان‌های ایرانی ذاتا پسردوستن. هر کاری هم کنی باز آخرش پسرشون رو ترجیح میدن. تقصیر تو نیست به دل نگ ...

دقیقا به حرف میگه من دخترامو بیشتر دوس دارم تو عملش منو کشت چالم کرد با حرفش🥺

تو فردا قرارِ وکیل بشی ممکنه بدتراز اینا رو از ی عده بشنوی پس برات مهم نباشه عزیزم مستقل میشی میری ل ...

کاش ادم اینجور حرفارو از غریبه بشنوه یه جوری اب یخ ریخت تو سرم با حرفش من که نهایتن یه سال دیگ خونشونم ولی یادم نمیره حرفاش 🥺

کاش ادم اینجور حرفارو از غریبه بشنوه یه جوری اب یخ ریخت تو سرم با حرفش من که نهایتن یه سال دیگ خونشو ...

منم صبح بختطر حرفهای این چنین ناردحت بودم ولی یاد گرفتم گریه نکنم و دلم نلرزه