2777
2789

بچها من ترم یک تربیت بدنی ازاد میخونم معدلم هم بالاس ولی یهو تصمیم گرفتم ترم بعدی برم مهندسی کامپیوتر ،چون حس میکنم توی تربیت بدنی اون درامدی که دراینده میخام رو نمیتونم داشته باشم خواستم نظرتون رو بپرسم خوبه رشته مهندسی کامپیوتر؟

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی یه شاخه ای بلد باشی ازش بهتر کار گیرتون میاد

میخام برم سمت برنامه نویسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رشته سخت و خشکی هست اگر شما صرفا به اینده و درامد فکر میکنید بهتره نرید؛برنامه نویسی وکتاب های ترم های اخرش واقعا علاقه میخواد و باید پایه قوی داشته باشی.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
عزیزم رشته سخت و خشکی هست اگر شما صرفا به اینده و درامد فکر میکنید بهتره نرید؛برنامه نویسی وکتاب های ...

درسته حرفتون 

شما ک مبتدی هستین واقعا براتون سخته .... برنامه نویسی ی زبان دیگه اس ک باید یاد بگیرین

این تابستون دارم کلاس میرم و اینکه قصد دارم پیشرفت کنم و فقط به ملاسای دانشگاه اکتفا نکنم

برنامه نویسی حقوقش از یه کارمند دون پایه هم کمتره، تو ایران هیچیش به کامپیوتر ربطی نداره و همه اش ریاضیه، در صورتی درآمدش بالاس که از خارج پروژه بگیری، اونم باس زبان انگلیسی رو عین زبون مادری بتونی صحبت کنی. خیلی خیلی بده، چشمات ضعیف میشه بیماری کبد و قلب میگیری حالت گرفته میشه.

برنامه نویسی حقوقش از یه کارمند دون پایه هم کمتره، تو ایران هیچیش به کامپیوتر ربطی نداره و همه اش ری ...

😕ممنون

ریاضیت تو دبیرستان عالی بود؟

به دروس آمار و احتمال و جبر علاقه داری؟

الان رشتت تربیت بدنیه میتونی یهو ساعتها و روزها و حتی هفته ها یه جا بشینی و به ندرت بلند شی؟

اگه جوابت به هر کدوم اینا نه هست بیخیالش شو چون مثل اینه که بگی پزشکی کار خوبیه برم درسشو بخونم ولی از خون میترسم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.