2777
2789
عنوان

بچهای مهندسی کامپیوتر بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 17 پست
😕ممنون

خواهش میکنم. کامپیوتر خواستی یاد بگیری خودت برو یاد بگیر چون تو ایران به دلیل کمبود امکانات فقط ریاضی درس میدن میگن برو بیرون کلاس واقعی کامپیوتر بردار، چه بهتر که از اول خودت بری کلاس کامپیوتر و خودتو درگیر استادای دانشگاه نکنی. در ضمن برنامه نویس بخوای بشی باید دائم در حال یادگیری زبانای برنامه نویسی باشی چون اینا مقطعین و تو هر سالی یک کدومش میفته رو بورس در حین کار کردن باید برنامه نویسی به زبانای دیگه رو هم یاد بگیری.

ریاضیت تو دبیرستان عالی بود؟به دروس آمار و احتمال و جبر علاقه داری؟الان رشتت تربیت بدنیه میتونی یهو ...

ممنون از راهنماییت♥️

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم. کامپیوتر خواستی یاد بگیری خودت برو یاد بگیر چون تو ایران به دلیل کمبود امکانات فقط ریاض ...

درسته ممنون از راهنماییت💙

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️