2777
2789

ترازم افتضاح تر شده ولی میخوام بگم ترازم شده7000 حالا بگید چه رتبه ای میده تقریبا منطقه دو انسانی

بگیدددد دارن نگام میکنن😂💔

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف های هوش مصنوعی که کپی‌ کردم:

با تراز ۷۰۰۰ در منطقه ۲ کنکور تجربی، رتبه شما به‌طور تقریبی در بازه ۱۵٬۰۰۰ تا ۲۱٬۰۰۰ قرار می‌گیرد. البته این تخمین بسته به تأثیر سوابق تحصیلی، سطح دشواری آزمون، و جامعه آماری شرکت‌کنندگان ممکن است کمی تغییر کند.

🔍 برای مثال:
- تراز ۷۲۰۰ حدود رتبه ۲۱۰۰۰ منطقه ۲ می‌دهد
- تراز ۷۷۰۰ حدود رتبه ۱۴۰۰۰ منطقه ۲ دارد

اگر بخوای دقیق‌تر بدونی با این رتبه چه رشته‌هایی ممکنه قبول بشی، می‌تونم برات لیست کنم. دوست داری بدونی با رتبه‌ات شانس قبولی در رشته‌هایی مثل پرستاری، علوم تغذیه یا دامپزشکی چقدره؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

انساتی

با تراز ۷۰۰۰ در کنکور انسانی منطقه ۲، رتبه شما به‌طور تقریبی در بازه ۱۵٬۰۰۰ تا ۲۰٬۰۰۰ قرار می‌گیرد. این رتبه می‌تونه شانس قبولی در برخی رشته‌های علوم انسانی در دانشگاه‌های دولتی نوبت دوم یا پیام‌نور و غیرانتفاعی رو برات فراهم کنه.

🎓 چند رشته‌ای که با این رتبه ممکنه قبول بشی:

- روانشناسی در پیام‌نور قم یا موسسات غیرانتفاعی

- علوم تربیتی در دانشگاه لرستان یا پیام‌نور

- زبان و ادبیات عربی در دانشگاه الزهرا یا خوارزمی کرج

- مدیریت کسب‌وکار در دانشگاه ملایر یا مازندران نوبت دوم

- فلسفه و کلام اسلامی در دانشگاه قم یا موسسات غیرانتفاعی

📌 نکته مهم: تأثیر سوابق تحصیلی و انتخاب رشته هوشمندانه می‌تونه شانس قبولی رو بالا ببره. اگه خواستی، می‌تونم برات یه جدول از رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که با این رتبه شانس قبولی داری آماده کنم.

دوست داری بدونی کدوم رشته‌ها برات مناسب‌ترن بر اساس علاقه‌هات؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊