2777
2789
عنوان

به چه رنگ لاکی علاقه دارید

66 بازدید | 14 پست

من جدیدا متوجه شدم به رنگ های تیره برای لاک علاقه بیشتری دارم که روشن یعنی روشن هم دوست دارما ولی تیره یه جور دیگه جذابه🤤🤤🤤

شما چی؟

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

سیاه، طلایی، نقره ای، سفیدفانتزی

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط قرررررمز

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

رنگای نود و قرمز و زرشکی رو خیلی می‌پسندم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

وای نقره ای خیلی جذابه

اره زده بودم الان پاک کردم، کهکشانی زدم توشب برق میزنه انقدباحاله😊😁😁

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
اره زده بودم الان پاک کردم، کهکشانی زدم توشب برق میزنه انقدباحاله😊😁😁

اخ آخ منم یه لاک نئونی دارم تو نورای بنفش خیلی قشنگه

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

🥰🥰🥰🌹🌹🌹❤

ای جانم خیلی رنگ جذابیه هوس کردم برم بازار لاک بگیرم

فدات، منم، ولی حیف خوابم میاد،