2777
2789
عنوان

بچه ها جای من بودین می رفتین یانه

609 بازدید | 43 پست

من یکساله مسافرت نرفتم،اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادم نیستم.حسابی حوصلم سررفته.چند مدت پیش قبل از قهر با مادرشوهرم،خونه جاری خاله شوهرم رفتیم چون میخاست مکه بره،حالا ما رو دعوت کردن،ب هیچ وجهههه نمیخام مادرشوهرم ببینم ازش متنفرم،از خاله شوهرم هم ک جاریش از مکه میاد هم ی کم دلخورم...الان کارت دعوت فرستادن مراسم دارن باشام و شیرینی...از ی طرف میگم کاش مادرشوهرم نمیرفت من راحت میرفتم،از ی طرف خب من نمیتونم بریم تالار بعد نخام مادرشوهر و فامیل شوهر ببینم ضایع هس...اخه ما هیچ فامیل نیستیم ک ی اشنا ببینم برم پیش اون بشینم... ب شوهرم هم گفتم نمیام ،شما جای من بودین چیکار میکرذین؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو و آشتی کن.

کینه وقهر خودتو ازبین میبره.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
چه عجیب شوهرتم نمیاد مسافرت ؟!اهل سفر نیست!!

ما تابستون خودمون خونه تابستونه شهر دیگه داریم از پارسال ک رفتیم تا الان خونه خالیه..ما تابستون میریم بخاطر کار شوهرم هنوز نرفتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم هیچ جا نمیرم 

هر وقت رفتم بعد شوهرم یا اخم کرد و یا بیمحلی می‌کنه 

فقط طرف خودش که می‌خوام برم خوبه .

دیگه تصمیم گرفتم هیچ جا نرم از اول هفته تا آخر هفته خونه هستم بد جور افسردگی گرفتم

جاری خاله شوهر که نسبت دور میشه...اونقدی مهم نیست نرو

بحث رفتن نیس بحث ک حوصلم بشدت سررفته و اگه مادرشوهرم نمیرفت با کله میرفتم ،کارت دعوت هم فزستادن.مشکل مادرشوهرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...