2777
2789
عنوان

بچه ها جای من بودین می رفتین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 43 پست
حالا همچین مهمونی نیست که بهت خوش بگذره. واسه چی میخوای بری. یه برنامه خودتون با شوهرت بچینید.

اگه شوعرم برنامه چین بود تو این یکسال می‌چید 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقمولی بعضی وقتا واقعا دلت میرنجه اون طرف دیگه جایی واسه حرمت و احترام و محبت نمیذارا

درسته ولی همسرش جزئی ازاون خانواده س،اگه همسرش همین کار ورفتارو با خانواده ایشون بکنه عکس العملشون چیه؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
منم هیچ جا نمیرم هر وقت رفتم بعد شوهرم یا اخم کرد و یا بیمحلی می‌کنه فقط طرف خودش که می‌خوام برم خوب ...

من فقط هفتع ی بار خونه مادرم برم،اینجا هوا بشدت گرمه نمیشه پارکم رفت.شوهرم اصلا یکی دعوت کنه بره.من هم دلم بشدت میخاد برم ،ی طرف کاش مادرشوهرم جونمرگ میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

درسته ولی همسرش جزئی ازاون خانواده س،اگه همسرش همین کار ورفتارو با خانواده ایشون بکنه عکس العملشون چ ...

بله درسته  

کاش آدما هیچ وقت باهم نامهربون نبودن و همو دوست داشتن

خوبه شوهرت از پدرت اینجوری بیزار بشه؟؟؟

پدرمون فوت شده...بعدم ببخود نیس بیزار شدم حتما ی غلطی کرده ک متنفرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پدرمون فوت شده...بعدم ببخود نیس بیزار شدم حتما ی غلطی کرده ک متنفرم

هرچی باشه مادرشه میدونم ی کاری کرده اما شما اگه میتونی بزرگچاری کن ببخش 

...خدا پدرتو رحمت کنه

مامان یه دخمل گوگولی
هرچی باشه مادرشه میدونم ی کاری کرده اما شما اگه میتونی بزرگچاری کن ببخش ...خدا پدرتو رحمت کنه

ممنون عزیزم.دلم ازش سیاه شده..ی حرفی زد ک نبابد میزد..اصلا تا مدتی حال روحیم خراب بود..الان حرفش ژدم باز سردرد گرفتم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نری بهتره..ممکنه جو بگیرتت یا بقیه پا درمیونی کنن باز آشتی بشه و وردسرای خودش

اصلا نمیتونم سمتش برم.گرمم هس نمیشه بری تو حیاط تالار بشینی..‌خدالعنت کنه مادرشوهرم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممنون عزیزم.دلم ازش سیاه شده..ی حرفی زد ک نبابد میزد..اصلا تا مدتی حال روحیم خراب بود..الان حرفش ژدم ...

ای بابا ...ببین شوهرت چی میگه ب حرف اون جوش کن 

مامان یه دخمل گوگولی
ای بابا ...ببین شوهرت چی میگه ب حرف اون جوش کن

منظورم اینه با شوهرت مشورت کن...میدونم چی میگی اما اون هرچی باشه مادرشه ....شوهرت اونو خیلی دوس داره هرکاری کنیا...من خودم خانوادم بارها بدی کردن بهم اما عاشقتونم اصن نمیتونم بدون اونا ....

مامان یه دخمل گوگولی
اصلا نمیتونم سمتش برم.گرمم هس نمیشه بری تو حیاط تالار بشینی..‌خدالعنت کنه مادرشوهرم😔

فکر کن اون حرف بد و خواهرت یا مادرت زده ....حدقل ببخش...رابطتو کم کن اما شوهرتو تو فشار نذار

مامان یه دخمل گوگولی