2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت همه دچار سقط میشن

716 بازدید | 30 پست

دارم میمیرم از استرس و نگرانی هفته پنجم ولی ۹۹درصد تاپیکای اینجا میگن قلب تشکیل نشده ، پوچ بوده خارج رحمی بوده چرا اخه🥺😭😭😭

همش دراز کشم این چند روزی که فهمیدم 

دعام کنین تروخداا 

دل درد پریودیم دارم شبا بیشتر میشه 

دکترم گفت تا جنین  دیده نشه تو رحم شیاف نباید مصرف کنی 🥺🥺

سونوم مونده برای ۱۰روز دیگ من جطور این ده روزو تحمل کنم

تو هفته پنج کلا برای تشکیل قلب و دیده شدن جنین زوده، من تو هفته شش رفتم دیده نشد، تو.هفته ۸ دیده شد، ضربان هم داشت. جای نگرانی نیست

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

خیلیام این اتفاق نمیفته براشون 

فقط کسایی که مشکل دارن تاپیک میزنن و شما فکر میکنی برای همه اتفاق افتاده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا سایت بارداری هست کسی که سقط می‌کنه در موردش خب حرف میزنه انگار بری دکتر متخصص هر بیماری ببینی چقدر مراجعه کننده داره نباید بترسی که بخاطر همین میاد نگران نباش اطراف من همه سالم زایمان کردن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

برای خیلیام این اتفاق نمیوفته اول از همه استرس و دور کن برای هفته  ۵هم زوده ک قلب و ببینن ساکو دیدن؟نگران نباش چیزی نیس بسپر ب خدا

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اینجا سایت بارداری هست کسی که سقط می‌کنه در موردش خب حرف میزنه انگار بری دکتر متخصص هر بیماری ببینی ...

ببین  مثلا سرچ میکنم تاپیکای پنج هفتگی بقیه رو بخونم بعد کنجکاو میشم میرم بعدیاشم بخونم میبینم بچه نمونده.😔

برای خیلیام این اتفاق نمیوفته اول از همه استرس و دور کن برای هفته ۵هم زوده ک قلب و ببینن ساکو دیدن؟ ...

نه عزیزم کلا سونو نرفتم ۴هفته و ۴روز متوجه ش شدم دکتر گفت الان سونو لازم نیست واژینال شاید دیده شه ک خودم نخواسم اونم گفت برو استراحت کن ده دوازده روز دیگ بیا

ولی تو این مدت فقط دراز بکش😐

وای حدا من پنج روز زایمان کردم دقیقا یاد ۸ ماه پیش خودم افتادم درست جای الان تو بودم انقدر استرس داشتم همش هم به لطف تاپیک های اینجا بود باردذری پوچ تشکیل نشدن قلب بارداری خارج از رحم بدتر اینکه ۶ هفتگی رفتم قلب بچم مشاهده نشد دوباره زد دو هفته بعد و من چی کشیدم تو اون دو هفته و باز مراحل بعد استرس های انومالی غربالگری ببین عزیزم توصبه من اینکه تاپیک های اینجوری و رد کن یا نی نی سایت نیا اگه میتونی من ۹ ماه با فکر و خیال گذروندم الانم جوجه من پیشمه صحیح و سالم فقط زردی داره الان زیر دستگاه کنارم رو تخت خدابیده که اونم ۹۸ درصد بچه ها زردی و دارن فکر کنم این فکر و خیال ها پوچه آخرشم بچت صحیح و سالم میاد بغلت من که خودمو کشتم با استرس اونم الکی الکی امیدوارم تو بتونی ریلکس باشی 

اسي منم ٤ هفتم درد پريود دارمشمام داشتي از اول؟

ببین من از وقتی که فهمیدم اینطوری شدم😕 قبلش که نمیدونستم خیلی اوکی بودم

اره از ۴هفته و ۴روز داشتم فعلانم ک دارم ولی استراحت میکنم کمتر میشه 

نصف شب ک خوابم بیشتر

من بارداری اولم همه چی خوب بود 

دومی ناخواسته بود سقط شد به دلیل قلب 

یک بارداری شیمیایی هم داشتم 

الان ۹ ماهه اقدامم نمیشه 

تمام مدلها بارداری رو داشتم 

اینجا میام بیشتر تو همه زمینه ها کمک میکنم و همه مدل آدم هست و سوالات بارداری مختلف و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه عزیزم کلا سونو نرفتم ۴هفته و ۴روز متوجه ش شدم دکتر گفت الان سونو لازم نیست واژینال شاید دیده شه ک ...

خب اره استراحت باش برات خوبه خطری هم نداره برات نگران چیزی نباش غذااهای بیرون و فست فودی نخور زیاد تو حموم نمون پله بالاپایین نکن حرصم نخوز برا هیچییی ولیی مهمتر استرسه  ک  باید ازت دور باشه امیدوارم فسقلت و سالم بغل کنی🫂🤍

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ببین من از وقتی که فهمیدم اینطوری شدم😕 قبلش که نمیدونستم خیلی اوکی بودماره از ۴هفته و ۴روز داشتم فع ...

همين الان بره منم ميگيره ول ميكنه قلب ادم مياد تو دهنش

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼