2777
2789

منکه با شوهرم دعوا شد نخاستم برم انقد فامیلامون زنگ زدن گفتم حالم خرابه رفتم چرت بزنم بعد یساعت شوهرم اومد منت کشی رفتیم ولی تو راه بازم بحثمون شد و کل روز اصلا خوش نگذشت بهم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من😭😭😭😭😭 کمرم خشک شده دارم از وسط نصف میشم😭

چرا

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

من😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

منم جایی نرفتم.. اصلا روزای خاص رو دوست ندارم چه عید چه شهادت... نه برنامه های تی وی خوبه تو این روزا نه حال و هواش خوبه...من روزای عادی رو بیشتر دوست دارم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وااای شوهرم امروز مارو بزور برد جمهوری اولش ک افتاب میزد توماشین سمته من کباب شدم بعدشم پیاده ردی تو برق افتاب از طرفی پسرم انقققدر زر میزد .خسته و کوفته یه ساعته رسیدیم خونه .خیس عرق بودن چپیدم حموم الان با موی خیس جلدی کولرم اما دلم اروم نمیشه

شوهرم ماموریته مامانم اینا رفتن بگردن و من با بچه هام تنهام از صبح ،پوسیدم تو خونه ،البته من تقریبا هر روز این اتفاق میوفته برام اما امروز بخاطر عید بودنش دلم شکست

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔