2777
2789
عنوان

کیا امروز بهشون خوش نگذشته یا جایی نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 48 پست

کاش ماهم جایی نمیرفتیم من خونه رو ب همه چی ترجیح میدم ولی اگ نرم فک میکنن شوهرم نمیذاره یا چ خبره

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا مشکل همینه.عزت زیاد گذاشتن باعث توقع میشه نه تشکر

اره والا حالا ما اگه سالی یبار ک میریم شهرستان بیا و ببین کلا فراموش میشم منم تو جمعشون غریبم خیلی بدم میاد

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
آماده شده بودم برم خونه مامان و آجیم که مامانم زنگید گفت داریم میریم خونه یکی از اقوام نیای بمونی پش ...

حالاشماخوبه مامانتون زنگ زده.من مامانم هیچی نکفتن ورفتن مسافرت😭😭😭حالادرسته برا خوشی نرفتن ولی خب بازم خیلی توقعم شده ازظهرتاحالا😭😭

لالاکن دخترزیبای صحرا.......لالاکن تارنگ بی مهری نبینی😞
اره والا حالا ما اگه سالی یبار ک میریم شهرستان بیا و ببین کلا فراموش میشم منم تو جمعشون غریبم خیلی ب ...

خب یه کار کن.عین همینو روش پیاده کن.اگر ایشون توقع احترام داره خودتم داشته باش.از پیش فامیلاشم میاین.بگو احترام نذاشتن.اینجوری میفهمه توقع احترام دو طرفه س

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
خب یه کار کن.عین همینو روش پیاده کن.اگر ایشون توقع احترام داره خودتم داشته باش.از پیش فامیلاشم میاین ...

بخدا فامیلای ما از گل کمتر بهش نمیگن پیششون خوبه و باهاشون گرم میگیره ولی خونه اومدنی اخم وتخمش مال منه..برگشتنی دوتا چیز میز سبک من برداشتم بزارم تو ماشین سرم داد کشید مگه بعد تو کسی نیس اینا رو برداره نمیگی بچه می افتاده خیلی دلخور شدم

منم از صبح خونه ام دو روزه قهريم حسااااابي  خودم الان ميخوام برم بيرون شايد يه كم دق بخوره ...

دورووووز ما اگه زیاد طول بکشه قهرمون 5 ساعته