2777
2789
عنوان

صابخونه نامهربان

145 بازدید | 7 پست

سلام دوستان همینطوری دلی تاپیک زدم دلم شکسته خسته از اسباب کشی .دعا کنید منم صاحبخونه شم به حق این ماه عزیز

صابخونه پیش و اجازه اولش گفت همونه اضافه نمیکنم بعد امروز یه چی دیگه گفت هر دوتاشو اضافه کرده😭😭

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بشید بحق این روزا. مسکن ملی ثبت نام کنید چندتا دوستای من صاحب خونه شدن الحمدلله

ثبت نامش شروع شده؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

چه قدر از جیبمون هزینه کردیم تو این یکسال .لامپ بخر .آب چکان بخر.سرویس شوفاژ .میله پرده بخر خونه کلید نخورده بود عین چی تمیز کردیم.

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40