2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بیاین یه سوال دارم

290 بازدید | 36 پست

شما رفتارتون با عروستون چطوریه؟؟ تازه عروس منظورمه

شما بیشتر میرین سمتش و باهاش حرف میزنید یا اون؟ 

راستش خواهرشوهر من با عالم و ادم حرف داره بزنه ولی به من که میرسه انگار کشتیاش غرق شده به زور حرف میزنه. 

یه مدت سعی کردم باش سر صحبت باز کنم اما دیدم بی فایدست اصلا همراهی نمیکنه. دیگه منم خسته شدم از اینکه هربار سوالای تکراری بپرسم. 

منم دیگه خیلی دیر به دیر واسش زنگ میزنم ولی خب اون بیشتر زنگ میزنه اما چه زنگ زدنی!!!

باور کنید کل تلفن ۳ دقیقه بشه نهایتا که اونم نصفش با جمله ها کلیشه ای میگذره «ممنون، سلامتی، خبری نیس، سلامتی و ... ».

فقط پشت تلفن میگه چه خبر دیگه چه خبر... 

اصلا در مورد خودش هیچی حرف نمیزنه. انتظار داره فقط من بگم و امار بدم که دیگه منم نمیگم واسه همین تلفنامون انقد کوتاه شده خیلی مسخرست از نظر من. اگه قراره ادم اینجوری بهم زنگ بزنه میخام‌ همینم نباشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میرم سمت عروس هامون رفیقیم با هم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ولشکن اصلا اهمیت نده 

دو روز دیگه که بیافتی توی زندگی کلا برات مهم نیست که این شخص وجود خارجی داره یا نه 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

خب...

تازه عروس نداریم واقعا... یه عروس داریم البته که چشم دیدنشو ندارم

ولی با دوست دخترای داداشم صمیمی ام...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

واقعا ب همین فرمون ادامه بدی له شدی 

اولا خواهر شوهرت خیلییی عاقله. دوما اینکه شما چرا باید سر صحبت باز کنید.  هر وقت حرفی براگفتن داشتی بزن  تازه ببین ب خودت و اینده ات وکسی لطمه نمیزنه بعد.  ترک کن این رفتارتو خواهرانه بهت گفتم

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببینید سر صحبت باز کردن با پرسیدن سوال بنظر من خیلی جالب نیست 

شما اول بدونید به چی علاقه دارن در مورد علایقشون باهاشون صحبت کنید نه سوال!!!

اینجوری احتمال مشتاق شدن به صحبت هست