2777
2789

قیمت دانشگاه های فرانسه و هزینه ی زندگی توی فرانسه پایینه و مثل انگلیس و سوئیس بالا نیست!!! ولی اگر اهل سیاستی توئیت میزنی پست میذاری یا بحثای سیاسی میکنی نرو فرانسه جیکت دربیاد میندازنت تو گونی به مردم خودشون هم رحم نمیکنن چه برسه به ما

توی مسئله ی حجاب و بحثای دینی هم چند وقت یکبار یه قانونی میذارن

مثلا اگر میخوای بچتو بذاری مدرسه شاید نذارن روسری سر کنه یا اگر خدا پیغمبر حرف بزنه اذیتش کنن

اگر برای تحصیل میخوای بری بگو من کمکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت دانشگاه های فرانسه و هزینه ی زندگی توی فرانسه پایینه و مثل انگلیس و سوئیس بالا نیست!!! ولی اگر ...

چطوری میشه کم هزینه رفت؟ باید بورسیه باشیم؟

از همینجا باید فکر کار اونجا بود یا همونجا زمان میدن واسه پیدا کردن شغل پاره وقت؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

چطوری میشه کم هزینه رفت؟ باید بورسیه باشیم؟از همینجا باید فکر کار اونجا بود یا همونجا زمان میدن واسه ...

من فکر کنم برای در آوردن هزینه هات باید بری توی کافه یا رستوران کار کنی پاره وقت

رشته ای که می خوام برم طراحی لباسه

برو ایتالیا شهر میلان درس بخون

قلب مد دنیا اونجاست 

پر از جشنواره ها و نمایشگاه های مد وفشن

بورسیه ی دانشگاه های ایتالیا هزینه ی تحصیل رو صفر میکنه و بهت ماهیانه هم میدن

فرانسه ارزونه ولی ایتالیا رایگان میشه

امنیتش هم بیشتر از فرانسه هست

و چون با کشورمون روابط دوستانه دارن مشکل خاصی پیش نمیاد

فرانسه پشت سر هم دستگیر میکنه

برو ایتالیا شهر میلان درس بخونقلب مد دنیا اونجاست پر از جشنواره ها و نمایشگاه های مد وفشنبورسیه ی دا ...

والا از ایتالیا بدم میاد . فرانسه رو خیلی دوست دارم .

فرانسه اگه کارت راه بیوفته ، بعد یه مدت پول پارو می کنی

چطوری میشه کم هزینه رفت؟ باید بورسیه باشیم؟از همینجا باید فکر کار اونجا بود یا همونجا زمان میدن واسه ...

فکر نکنم فرانسه بورسیه کنه اگر هم کنه خیلی محدوده چون هزینه های تحصیلیش به نسبت کشورای دیگه پایینه 

اگر شغلت دورکاریه و یا بلاگری و... خب اونجا خیالت راحته در غیر اینصورت باید برای چندماهت پول ببری تا اونجا کار پیدا کنی 

کار هم دانشجوییه دیگه