2777
2789
فکر نکنم فرانسه بورسیه کنه اگر هم کنه خیلی محدوده چون هزینه های تحصیلیش به نسبت کشورای دیگه پایینه ا ...

نه پول ندارم کار نمیکنم ولی تو رشته خودم یعنی کار نمیشه کرد همزمان با تحصیل؟ من رشتم گرافیکه

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از ایتالیا بدم میاد . فرانسه رو خیلی دوست دارم .فرانسه اگه کارت راه بیوفته ، بعد یه مدت پول پار ...

میخوای بری پاریس؟!

میری فرانسه اونجا و آدماش با چیزی که دربارش میبینی یا میشنوی تفاوت داره

شاید کمی تو ذوقت میزنه 

بورسیه های دوره ی کارشناسی محدوده اگر رزومه ی قوی داشته باشی و نمراتت بالا باشه توی اولویت قرار میگیری  اونم بعضی دانشگاه ها

نه پول ندارم کار نمیکنم ولی تو رشته خودم یعنی کار نمیشه کرد همزمان با تحصیل؟ من رشتم گرافیکه

چرا؟! بازار کار گرافیک که خیلی خوبه و دستت کاملا بازه

چرا میشه کار کرد 

هم با رشتت میتونی کار کنی هم باتوجه به علاقت سراغ آرایشگری و آشپزی و... بری

ولی ساعت کاریت طبق قوانینه کشور دانشجوییه

آره میرم پاریس

خودم می خوام بخونم برا دولتی. آیلتس رسانم نمرم ۷/۵هست ک زبان فرانسوی دارم یاد میگیرم . و یه چند وقت دیگه مدرک فنی خیاطیم رو می گیرم.

اینا رزومه حساب می شه؟