2777
2789

من خیلی دوست دارم توی همین نی نی سایت با این تاپیکای لاغری پیش برم ولی مشکلم اینه نمیتونم اصلا کسیو تگ کنم واسه همین نمیتونم گزارش لاغریو بزارم توی تاپیک 

اگه پایه این بیاین توی تلگرام یا ایتا باهم رژیم بگیریم ورزش کنیم 

همین رژیم کالری شماریو بگیریم شاید باهم بودیم انگیزمون واسه رژیم بیشتر شد

اگه همچین گروهی میشناسین توی تلگرام یا ایتا بهم بگین ممنون 

God؛

مگه برای دیگران رژیم میگیرید

وقتی نمیتونید پای حرفتون بمونید نمیتونین رژیم بگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مگه برای دیگران رژیم میگیریدوقتی نمیتونید پای حرفتون بمونید نمیتونین رژیم بگیرید

انگیزه لازمه خب وا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگیزه لازمه خب وا

انگیزه خودتی و اینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من از کالری شماری متنفرم. هر چی بخورم حس میکنم زهرمارم‌میشه...

ولی ورزش میکنم هر روز باشگاه میرم..

روزی نیم ساعت پیاده روی.

رژیم هم‌رعایت کردم ولی سخت نگرفتم ب خودم

انشالله تا اخر امسال ب هدفم‌میرسم....وزن هدف : ۷۰

مگه برای دیگران رژیم میگیریدوقتی نمیتونید پای حرفتون بمونید نمیتونین رژیم بگیرید

نه میدونی منظورم این بود که باهم باشیم انگیزمون بیشتره دوران رژیم راحت تر میشه واسمون

God؛

روانشناسی زرد

چه ربطی داشت

من شخصا از بازوها و شکمم بدم میاد

همینم باعث میشه ورزش کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از کالری شماری متنفرم. هر چی بخورم حس میکنم زهرمارم‌میشه...ولی ورزش میکنم هر روز باشگاه میرم..روز ...

من یه جورایی واسه رژیم گرفتن وسواس گرفتم 

اگه حساب نکنم فکر میکنم خیلی خوردم😭😂 

God؛

چه ربطی داشتمن شخصا از بازوها و شکمم بدم میادهمینم باعث میشه ورزش کنم

خب ادم نیاز ب انگیزه داره خیلی وقتا

قرار نیس همه چی خودمون باشیم و اینه که

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه