2777
2789

من حدود دوسال پیش یهو 70 کیلو شدم خیلی وزنم رفت بالا . خیلی دکتر تغذیه و ... رفتم اثر نکرد رفتم باشگاه بعد یه مدت وزنم استپ کرد ... بعد خودم شروع کردم با توجه به ظرفیتم برا خودم برنامه رژیم نوشتم و اثر کرد . از 70 کیلو الان شدم 48 کیلو ولی استخون بندیم به بابام رفته و درشته هرکاری میکنم سایزم از اینی که هست کمتر نمیشه . بعدش که وزنم پایین اومد رفتم بدنسازی که عضله هام سفت شن و تو باشگاه شروع کردم رژیم بنویسم و مورد تایید مربی باشگاهم بود رژیمم ، مدیر باشگاهم اجازه داد اونجا کار کنم و خیلی مشتری هام زیاد شدن .. دیروز رفتم باشگاه داشتم رژیم مینوشتم برای چند نفر و اندازه میگرفتمشون ، یهو یه دختره اومد جلوی همه ی اونا گفت توکه هیکلت به نظرم اصلا خوب نیس ولی به نظرم اعتماد به نفست خیلی خوبه که با این هیکل رژیم میدی به بقیه ... حالا خیلیا بهم میگن هیکلت خیلی خوبه و .. خود این دختره هم به شدت چاقه ... خیلی خحالت کشیدم جلوی اونا . البته اونا پریدن بهش گفتن خیلی هیکلش خوبه ولی کلا خجالت کشیدم .. حالا عکسمو میزارم تروخدا نظر واقعیتونو بگید . هستید بزارم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خجالتت بی مورد بوده

منم دیروز تاپیک زدم کلی ازم تعریف کردن

ی کاربر هر چی لایق خودش بود ب من نسبت داد 

الان باید حرف اون ۱۵ نفرو فراموش کنم گیر بدم به اون ی نفر ک معلوم نیس چ مشکلی با خودش داشته این حرفا رو زده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خوب بزار دیگه اه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خب خجالتت بی مورد بودهمنم دیروز تاپیک زدم کلی ازم تعریف کردنی کاربر هر چی لایق خودش بود ب من نسبت دا ...

یکبارم‌برای ما بزار

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست