2777
2789

دوتادختردارم بنظرتون بس براشون؟دیگه من بعداصلانمتونیم خونه یازمین بخریم نهایت طلابخرم اونم خردخردبرابچه هادرامدشوهرم کم خونه خودمونم که تااخرعمرمیشینیم نمیشه اینوبفروشیم اونوبرادوتادخترم خریدم بنظرتون جوابگوشون هس بنظرتون نگیدبچه اوردی بایدبه فکرمیبودی من قبل بدنیااومدنشون کلی برنامه ریختم که تونستیم بخریم باکلی تلاش وزحمت دلم میخواس براجفت دخترام خونه بخریم ولی واقعادیگه نمیشه دیگه سربه سرمیشیم برامخارج شبانه روزهمیشه دغدغه ام همین دلم میخواددخترام به بهترین چیزابرسن 

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه خونه دارید که خودتون ساکن هستید

یکی دیگه برا بچه ها؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلی هم عالی دستت دردنکنه انشالله دخترات عاقبت بخیر میشن اونقدر موفق میشن که احتیاجی به اون خونه نداشته باشن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

آفرین عالیه منم دلم میخواد واسه آینده پسرم کاری کنم ولی حتی خودمونم خونه نداریم 😭کارت چیه عزیزم

من خانه دارم گلم طلاخرد خردبخر

کاش میشد بغلت کنم❤️❤️❤️ خیلی حس خوب ازت گرفتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

آفرین عالیه منم دلم میخواد واسه آینده پسرم کاری کنم ولی حتی خودمونم خونه نداریم 😭کارت چیه عزیزم

من خانه دارم گلم طلاخرد خردبخر