2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد هفت ماهه

925 بازدید | 20 پست

سلام مامانا دختر من تازه رفته تو هفت ماه، از اولش شیر دوست نداشت کلی ادا درمیاورد تا بخوره الانم که غذای کمکی سوپ و فرنی بهش میدم دیگه کلا شیرو گذاشته کنار ترجیح میده گشنه بمونه ولی شیر نخوره. اینطوریم شکمش سفت میشه بدنش کم آب میشه. چیکار کنم شیر بخوره؟ کسی تجربه داشته تو رو خدا کمک کنید یه عمر دعاتون‌ میکنم...

رو قوطی شیرخشکش نوشته روزی ۳ یا ۴ بار، هربار ۷ پیمونه باید بخوره. ولی جمعا ۳ تا میخوره اونم با اکراه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای سفت شدن شکمش فقط آب باید بدی. آبی که یکبار جوشیده و خنک شده. دکتر پسر من میگفت فقط آب درمان جلوگیری از سفت شدن شکمه. شیر رو وقتی که میخوای بخوابونیش بدی. بلاخره ۳-۴ بار توی روز که میخوابه. حتی خوابید هم بذار توی دهنش میک میزنه ناخواسته. من توی غذاهای پسرم بعد پخت شیر اضافه میکتم ۳۰ سی سی. روزی ۴ بار هم غذا بدی میشه ۱۲۰ سی سی شیرخشک

عزیزم برای سفت شدن شکمش فقط آب باید بدی. آبی که یکبار جوشیده و خنک شده. دکتر پسر من میگفت فقط آب درم ...

۱۲۰ سی سی شیر تو کل روز کم نیست؟ مشکلی پیش نمیاد براش؟

و اینکه آب چقدر میدی تو روز؟

فرنیش رو سفت از روی گاز بردار بعد ۳۰ سیسی بهش شیر بریز. میوه موز و انبه رنده کن ۳۰ سیسی شیر بریز توش ...

باشه گلم ممنونم

اینکه دیگه خوب شیر نمیخوره مشکلی براش پیش نمیاد همش غذا بخوره؟ نگرانم

شیر خشکشو عوض کن شاید بخوره

عوض کردم  بازم نخورد همش با شیشه بازی میکنه حتی وقتی گشنشه نمیخوره ولی غذا هرچقد بدم میخوره از اون طرف شکمش سفت میشه چون آب هم دوس نداره

باشه گلم ممنونماینکه دیگه خوب شیر نمیخوره مشکلی براش پیش نمیاد همش غذا بخوره؟ نگرانم

مثل پسر منه. دکترش سری آخر گفت شیر دوست نداره دیگه. چاره ای نیست غداشو ۴ ماهگی شروع کرد. البته من موقع خوابش میدم.

عوض کردم بازم نخورد همش با شیشه بازی میکنه حتی وقتی گشنشه نمیخوره ولی غذا هرچقد بدم میخوره از اون ط ...

آب رو به زور بده. آب هندونه زیاد بده. خدارو شکر غذا دوست داره پس بیشتر شیر قاطی غذاش کن. ۶۰ سی سی بریز