2777
2789
عنوان

بستری شدم تیمارستان

3598 بازدید | 67 پست

25  سالمه.

وقتی 21 سالم بود بخاطر یه سری مسائل افسردگی شدید گرفتم و یکی دوبار یه حرفایی زدم که توحال خودم نبودم و بقیه فکر کردن دیوونه شدم و منو بخش اعصاب و روان بستری کردن

29 روز اونجا بستری بودم

آدمای زیادی اونجا بودن ولی همشون عاقل تر از بقیه آدمایی بودن که اون بیرون داشتن زندگی میکردن و اسم مریضای بخش اعصاب و روان رو میزاشتن دیوونه.

خیلیاشون بخاطر خانواده های سمی که داشتن افسردگی گرفته بودن و با پای خودشون اومده بودن و بستری شدن

یکی بخاطر خیانت شوهرش اونجا بود 

یکی بخاطر ورشکست شدن

یکی بخاطر خودکشی ناموفقی که داشت

ولی از همه غمگین تر و ساکت تر ، دختر ۱۸ ساله ای بود که بخاطر عشقش اونجا بستری شده بود

یه روز داستان زندگیشو یکی از پرستارا تعریف میکرد

مثل اینکه پسره یکی دیگه رو دوست داشته و گذاشته رفته

دختره هم افسردگی میگیره و بستری میشه

خیلی وقت بود که دختر برگه ترخیصش اومده بود

ولی دختر مونده بود همونجا تا شاید عشقش دلش بحالش سوخت و اومد یه سری بهش زد

اما نیومد که نیومد

وقتی مرخص شدم یه سال بعد رفتم سراغ اون دختر 

گفتن رفته ولی خودکشی کرده و الانم خونه ی جدیدش قبرستونه

غمِ اون دختر 4 ساله که ولم نکرده

دوست داشتم اینجا بگم که شاید دلم آروم بگیره

یا امام حسین تو این شبای محرم قسمت میدم به غیرت برادرت ، به صبر خواهرت ، به غمِ مادرت ، به تشنگی علی اصغرت ، به گریه های رقیه ات ، هرکسی هر خواسته ای داره برآورده شه

اگر کسی مریضی داره شفا پیدا کنه ، 

اگر گرفتاری داره حل بشه ،

اگر مسافری داره سلامت برگرده ،

اگر کسی غمی داره دلش شاد بشه و غمش برطرف شه

درآخرم همه ی دخترا و پسرای سرزمینم به عشقشون برسن و خوشبخت باشن.

آمین🌱🤍

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هینباید اینو میخوندم

معذرت میخوام اگه حتی ذره ای ناراحتت کردم🤍

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

تو این دنیا برا اینکه ارامش داشته باشی و کسی نتونه بهت ضربه بزنه باید دلت از سنگ باشه و وابستگی عاطف ...

درسته++با حرفت خیلی موافقم

تو این دنیا برا اینکه ارامش داشته باشی و کسی نتونه بهت ضربه بزنه باید دلت از سنگ باشه و وابستگی عاطف ...

نه دوست عزیز.  اینطورها هم نیست. هرچیزی جایی و اندازه ای داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه گل این چه حرفیهمیدونی منم همین حسارو تجربه کردم فقط بستری نشدممن هرروز با زنش میبینمش

امیدوارم خدا به دلت نگاه کنه🤍

مسافرم برنگشت...هرچی حضرت رقیه رو قسم دادم فایده نداشت...رفت سینه قبرستون

ایشالله خدا بهت صبر بده و بتونی با نبودنش کنار بیای.❤️‍🩹

من دلم به حال همچین آدمایی نمیسوزه 

آنقدر زندگی آدم بی ارزش باشه که به خاطر آدمی که حتی نمیخوادش خودشو بکشه

یا تیمارستان بستری باشی برای جلب ترحم و توجهش 

بیشتر عصبانی میشم از این کارا

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند