2777
2789
قدت بلنده این وزن اونقدرا که نیاز به عمل داشته باشه تو چشم نمیاد به خطراتش نمی ارزه به جاش با متخصص ...

خدا رحمتش کنه😢

دکتر زیاد رفتم

اراده رژیم ندارم اعصابم بهم میریزه

🌹🌹🌹
یکی ۲۵روزی میشه عمل کرده خیلی لاغر شدهولی گفت اصلا بع بقیه نمیگم چون معدم ب شدت کوچیک شده از اندازه ...

منم از ضعف بعدش میترسم

اونایی که عمل کردن رنگشون همیشه زرد و پریدست

🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید ببینی علت اصلی چاقیت ازچیه شاید از غلبه ی بلغم بدنتون هست.امضامو بخون وتو ایتا یاروبیکا بهم پیام بده تا کمکت کنم بدون عمل لاغربشی وبه اندام ایده آلت برسی  

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم.درخدمتم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

چرا میدونمولی از چاقی هم خستمکاش شکم زیپ داشت😂

منم از سینه های بزرگم خسته ام ولی با خودم میگم مگه چقدر دیگه زنده ام ریسک عمل رو بپذیرم، عمر به این کوتاهی ، حالا بیام کوتاهترش کمم خدای نکرده، به نظرم کسایی که تن به عمل های زیبایی میدن واقعا شجاع و ریسک پذیر هستن من که به هیچ وجه نمیتونم، حتی دلم نمیاد برم دندونمو روکش کنم مبادا که دردی بکشم بعدش یا مثلا دندون سالمم تراش بخوره 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خدا کمکمون کنه بتونیم با خودمون کنار بیایم

ولی عمل معده واس لاغرشدن  واقعا حماقت هس ، یعنی اصلا ارزش نداره این همه ادم خورشو به دردسر بندازه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خدا رحمتش کنه😢دکتر زیاد رفتماراده رژیم ندارم اعصابم بهم میریزه

پس ریسک کما و فوت رو هم باید بپذیری وقتی اراده ی رژیم نداری 

من نمی‌فهمم چطور نمیشه 

روزی یه قاشق از غذات کم کن ببین چطور لاغر میشی 

من قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۷ بود بخاطر همین ۷ کیلو رژیم گرفتم تا شدم ۵۰ کیلو 

اصلا هم سخت نبود فقط اولش سخت بود بعدش عادت میکنی

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید