الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید ببینی علت اصلی چاقیت ازچیه شاید از غلبه ی بلغم بدنتون هست.امضامو بخون وتو ایتا یاروبیکا بهم پیام بده تا کمکت کنم بدون عمل لاغربشی وبه اندام ایده آلت برسی
09015230873
خانم داوودی
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
منم از سینه های بزرگم خسته ام ولی با خودم میگم مگه چقدر دیگه زنده ام ریسک عمل رو بپذیرم، عمر به این کوتاهی ، حالا بیام کوتاهترش کمم خدای نکرده، به نظرم کسایی که تن به عمل های زیبایی میدن واقعا شجاع و ریسک پذیر هستن من که به هیچ وجه نمیتونم، حتی دلم نمیاد برم دندونمو روکش کنم مبادا که دردی بکشم بعدش یا مثلا دندون سالمم تراش بخوره