2777
2789
عنوان

اعصابم ریخت بهم

253 بازدید | 42 پست

سلام 

سر صبحی دعوامون شد..همسرم داشت میرفت سرکار پسرم دنبالش رفت افتاد زمین گریش گرفت مادر شوهرم ازون ور زود اومد بیرون ک چی شد..من بار اول جواب ندادم خوشم نمیاد هی به همه چی فضولی می‌کنه 

تو یه حیاط نه ولی به اندازه یه در دیوارمون خالیه ازونجا می‌ره میاد

بار دوم گفتم فقط افتاده شوهرمم آتیشی شد ک چرا جواب ندادی 

منم گفتم مامان من اگه این رفتارها و بکنه بار دوم لب و دهنتو کج می‌کنی ک فضولی کرد 

خوشم اومد اون از دیشب ک شام مهمون خالم بودیم اومد نشست هی به پسرم می‌گفت نرو بمون با من اینا برن تو نرو

منم گفتم چرا نره بچه با مامانش می‌ره با مامانش هم برمیگرده

بدون در زدن ک میاد نمیتونم تو خونم یه شلوارک بپوشم باید حاضر باشی ک یدفعه میادش تو خونه بیشخصیت 

اینارو ک گفتم دعوا کرد و درو کوبید رفت

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

یا میاد میشینه هی میگه ب پسرم غذا خوردی؟!گشنه نیستی؟!

یا مثلاً شب نباید برین بیرون من نگران میشم 

به خدا بریدم دیگه چیکار کنم 

ذکری چیزی نیست بگید من بخونم این شرش کنده شه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۵ سال طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی کردم اصلا حریم شخصی نداشتم یه لباس راحت نمی تونستم بپوشم فکر کن اون وقتا که می خواستم یه چرت بزنم چشامو که باز میکردم این بالاسرم نشسته بود اینقدر بدبخت بودمااااا

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
بهتر نبود همون اول میگفتی هول شدم حواسم نبود صداشو نشنیدم ؟ گرچه منم مثل خودتم زود داغ میکنم

از دیشب حرص داشت خفم میکرد 

برا همین یه دفعه ای شد کلا 

چقدر بده که انقد نزدیک هستین . به نظرم خوب کردی به همسرت ناراحتی ات رو گفتی .

منم طبقه بالا مادرشوهر هستم خیلی دلم میخواد خونه مستقل داشته باشم ،بنظرم آدم خیلی آرامش میگیره فوضول نداره دیگه

چقدر بده که انقد نزدیک هستین . به نظرم خوب کردی به همسرت ناراحتی ات رو گفتی .

هزار بار گفتم کو گوش شنوا 

یا میاد میشینه هی میگه ب پسرم غذا خوردی؟!گشنه نیستی؟!یا مثلاً شب نباید برین بیرون من نگران میشم به خ ...

نمیشه از اونجا برید ؟ شوهرت منطق سرش میشه یا وقتی حرف مادرش میشه ؛ دیگه فقط طرف مادرش رو می گیره ؟

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
منم ۵ سال طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی کردم اصلا حریم شخصی نداشتم یه لباس راحت نمی تونستم بپوشم فک ...

ما یه چیز پنهونی نداریم 

مهمون میاد بدون در زدن میاد تو 

چند روز پیش خاله و دختر خالم اومده بودن یه دفعه بار کرد در رو دختر خالم گفت والی ترسیدم به خانم برخورده بود

اخی بیچاره مادر شوهرت،اگه یکم خود درگیری نداشته باشی با بغض به مساعل ننگری زندگی هم به کام خودت شیری ...

اگه جای من بودی تو بیچاره می‌شدی نه اون چرا دخترش تو یه حیاط بود می‌گفت سخته انقد گفت گفت تا رفتن ازونجا بره اونه به برا ما اخ