2777
2789

من واقعا پی بردم شوهرم مریض روانیه 

بخدا دیشب بهش کاری نداشتم چند بار زنگ زدم‌جواب نداد بعد زنگ زدم ک چرا جواب نمیدی تمااام خانوادم‌و به فحش ناموسی کشید الهی لال بشه منم جوابشو‌ندادم 

بنظرتون باید بره دکتر مغز و اعصاب یا روانپزشک؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه شون اینجوری اندبه خاطر امپول های تستسترون هستشعصبی دیووونه و عربده کش میشند

اخه قبلا امپول میزد الان‌ خیر سرش توی دوره هست فقط داره مکمل و قرص  و کراتین و اینجور چیزا میخوره امپول نمیزنه دیگه

اخه قبلا امپول میزد الان‌ خیر سرش توی دوره هست فقط داره مکمل و قرص و کراتین و اینجور چیزا میخوره ام ...

مکمل هم همونه 

اثر این چیزاست 

اخه بگو باشگاه چه بدردت میخوره  نادون بیا پیش زنت 

زندگی بساز نه بدن 🏃🕳️👀

مکمل هم همونه اثر این چیزاست اخه بگو باشگاه چه بدردت میخوره نادون بیا پیش زنت زندگی بساز نه بدن 🏃 ...

اره بخدا وقتی حالش خوبه میگه تو زن‌خوبی و فلان ولی بعضی وقتا هاار میشه فحشای خیلی ناموسی میده بقران خسته شدم میترسم منم جوابشو بدم بلایی سرم بیاره

اره بخدا وقتی حالش خوبه میگه تو زن‌خوبی و فلان ولی بعضی وقتا هاار میشه فحشای خیلی ناموسی میده بقران ...

سردی بریز تو غذاش 

منتها مواظب باش نفهمه 

ارومش میکنه 

کافور خوبه کمی بریزی  از عطاری که میخری بپرس چقدربریزم