2777
2789
عنوان

دعاهایی که ازشون حاجت نگرفتم

421 بازدید | 24 پست

هرکدام از دوره هارو حداقل سه تا چله انجام دادم 

زیارت عاشورا 

دعای توسل 

حدیث کسا 

سوره الرحمن 

سوره یس 

دعای یستشیر 

دعای مشلول 

نماز روز پنجشنبه این الله بهجت 

نماز امام صادق 

نماز استغاثه به امام زمان 

نماز حضرت زهرا

چهار پنجشنبه سوره یاسین وهدیه به حضرت ابوالفضل 

گفتن اذکار خاص در هفت سه شنبه 

انواع دعا های سریع الاجبه 

دعای مقاتل سلیمان (هم تو خونه هم تو مکان مقدس و هر دو دفعه صدبار خوندم)

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم ماشالا پشتکار داشتی😅

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

شاید حاجتتون خوب نبود براتون

دیگه هرچی بود کارمو راه ننداخت 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

ببنید دوستان ممکنه شما همه این کارها و انجام بدید و باز حاجت نگیرید

شاید حاجتتون خوب نبود براتون

عزیزم امکان رو خوندم

من چندین سال افسرده ام

و الان هیچ کاری نمیتونم انجام بدم

همش دو روز حالم خوبه و بقیش دیگ بی انگیزه

روز به رود چاق تر شدم

ناامید شدم از همه چیز و هرروز دارم زشت تر میشم

خاستم کمکم کنی گلم

استارتر ببخشید تو تایپکتون این پست رو گذاشتم

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
حاجتت چی بوده

نمیشه بیان کرد 

اما حاجت محال نبود