2777
2789
عنوان

خانما یه دقیقه بیاین لطفاً

89 بازدید | 6 پست

من توی دوران عقدم

خانواده همسرم اینا شبیه ما هستن اما یکم سنتی‌ترن

مثلا ما مراسم پاتختی نداریم چند ساله

اما اونا دارن. کادو می‌برن و...

این مراسم برای من انگار فحشه. اینقدر که بدم میاد ازش. حالا شما بگید چیکار کنم متقاعد شن که نداشته باشیم؟

خودم با مادرشوهرم حرف بزنم؟

میترسم شک کنن ب چیز دیگه

کلا شما جای من بودین چه میکردین؟

به فکرم رسیده برنامه ماه عسل رو جوری بچینم که از فرداش نباشیم اما اینم پنجاه پنجاس و معلوم نیست عملی بشه صددرصد 

خب رک بگو نمیخام‌پاتختی بگیرم بهشون بگو خرج اضافیه

خرجش رو اونا میدن

به شوهرم میگم میگه یبار گفتم بهشون گفتن نمیشه. ما کادو دادیم باید دعوت کنیم بیان کادو بدن. خیلی هم اصرار کنم ب چیزای دیگه شک میکنن..... متوجه منظورم میشید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرجش رو اونا میدنبه شوهرم میگم میگه یبار گفتم بهشون گفتن نمیشه. ما کادو دادیم باید دعوت کنیم بیان کا ...

اره عزیزم‌متوجه ام ولی به چی میخان شک کنن مگه رسم دستمالی یا چیزی دارن ک‌شک کنن؟؟؟

اره عزیزم‌متوجه ام ولی به چی میخان شک کنن مگه رسم دستمالی یا چیزی دارن ک‌شک کنن؟؟؟

نه ندارن. اما خب میگه ما رسم داریم. تا حالا نشده پاتختی نداشته باشیم. من نداشته باشم شک میکنن

من میگم بگو خانمم رسم ندارن میگه خب ما رسم داریم ما هم قراره بگیریم مراسم رو... یعنی سر این قضیه چندبار شدید بحثمون شده

نه ندارن. اما خب میگه ما رسم داریم. تا حالا نشده پاتختی نداشته باشیم. من نداشته باشم شک میکننمن میگم ...

پس بذار بگیرن الکی ناراحتی ننداز تو رابطت هم الان دعواتون میشه هی ناراحتی دارید هم بعدا شک کنن ناراحتی پیش میاد یه روزه دیگه بذار بگیرن تموم شه

پس بذار بگیرن الکی ناراحتی ننداز تو رابطت هم الان دعواتون میشه هی ناراحتی دارید هم بعدا شک کنن ناراح ...

من یه جاری دارم خیلی عوضیه

همش تیکه های سکسی‌ میندازه

من خیلی بدم میاد

کلا هم اساس و علت پاتختی هم از قدیم دستمال و اینا بوده. پس دیگه الان چرا نباید نسلش کنده شه؟ واقعا سر این موضوع داشتم جواب رد میدادم همسرم گفت حالا یکاریش میکنم. الان میگه نمیشه و شک میکنن و...