2777
2789
عنوان

دوستم امروز اومد خونمون

412 بازدید | 18 پست

من دوتا بچه دارم با خونه ی خواب دوستم چند بار تکرار کرد ک عمررررااااااااا تاوقتی ک خونش ی خابه ب بچه دوم فک‌کنه یا میگفت ب شوهرم گفتم تا خونه دو خواب نخری حق نداری از بچه دوم حرف بزنی من ناراحت شدم نمیدونم چرا ب دلم اومد 🥲زیادی حساسم ینی 

بعضیا کلا تو کلام بیشعور تشریف دارن 

ممکنه اصلا به عمد نباشه ولی اصلا سنجیده حرف نمیزنن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت حالش خوش نیست..

تو این شرایط اقتصادی مگه میشه سریع خونه عوض کرد؟؟

ولش کن.

پز الکی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بعضیا کلا تو کلام بیشعور تشریف دارن ممکنه اصلا به عمد نباشه ولی اصلا سنجیده حرف نمیزنن

مدام بهم میگه چرا پول جمع نمیکنی خونتو بزرگ‌تر کنی بخدا منم عقلم میکشه ولی پولی برای جمع کردن نمیمونه 

مدام بهم میگه چرا پول جمع نمیکنی خونتو بزرگ‌تر کنی بخدا منم عقلم میکشه ولی پولی برای جمع کردن نمیمون ...

هروقت اینو گفت بهش بگو انشالله هم ما هم شما پول جمع کنیم خونمونو عوض کنیم 

اینو بگی خودش میفهمه چی گفتی

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤