2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز زندگیم بود

164 بازدید | 8 پست

یه آقاهه امروز اومده بود کلاس زبان بعد منو دوستام یه چیز خنده داری گفتیم زدیم زیر خنده حالانخند کی بخند آبرومون بر باد رفت 

آقاههقبل از اینکه بیام آموزشگاه زبان از من یه تست گرفت تا ببینه میتونم بیام این آموزشگاه یا نه 

بعدش بدون هیچ عکس‌العملی(عادی) پاشد رفت

بعد منم اونجا از همه بیشتر میخندیدم 

بنظرتون از دست من ناراحت شده؟ 

جلسه بعدی برن ازش عذر خواهی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر عزیز ناراحت نشیا اما خیلی برام ناخوشایندِ دخترایی ک تا ی مذکر تو جمعشون میبینن نیششون دیگ نمیبندن ضایع بازی درمیارن حرکت خیلی چیپیِ درنظرم بیخیال عذر هم نخاه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

استاتر عزیز ناراحت نشیا اما خیلی برام ناخوشایندِ دخترایی ک تا ی مذکر تو جمعشون میبینن نیششون دیگ نمی ...

نه خواهش میکنم ناراحت نشدم 

اخه من به اون نخندیدم باور کن دوست یه جوک گفت (عدل همون موقع) منم خنده ام بگیره معلوم نیست کی به حالت عادی برگردم

نه خواهش میکنم ناراحت نشدم اخه من به اون نخندیدم باور کن دوست یه جوک گفت (عدل همون موقع) منم خنده ام ...

اگ براتون شخص مهمیِ امکان داره برداشت بد کنه از شما

حالا اشکال نداره گذشت بیخیال باشهگ سریا بعد جبران کن با متانتت😘

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...