2777
2789
عنوان

دفع زگیل تناسلی

434 بازدید | 6 پست

تاپیکم بمونه تا بتونن استفاده کنن. اول از همه آره از رابطه جنسی زگیل تناسلی گرفتم(قابل توجه اونایی که میدونن و هی تو تاپیک زگیل تناسلی ها میپرسن چجوری گرفتین) بله من د.ا... م. همه رابطه جنسی دارن. 

خب اگه هستین بذارم استفاده کنین هیچ تبلیغی هم نیست. من نوع ۵۹و۴۵داشتم که برعکس اکثریت نوع پرخطر که ۴۵هست رو دفع کردم و نوع ۵۹هم ایشالا امسال دفع میکنم. 

درضمن من سه سال بعد درگیری دفعش کردم پس وقتی میگن تا دوسال دفع میشه و اگه نشد موندگار میشه همش حرفع

معمولا زگیل تناسلی همراه با تبخال تناسلی هست. برای تبخال باید هرروز لباس زیرتونو عوض کنین و سعی کنین با کاهش وزن از عرق کردن جلوگیری کنین چون تبخال نهفته هست و عرق و جنگل شدن پایین باعث میشه بریزه بیرون. 

ولی بخاطر زگیل حداقل شش ماه با واجبی شیو کنین چون ژیلت باعث پخشش میشه

این از این

من قرص شیتاکه رو دوستم چند بسته از اتریش برام گرفته بود. همراه با پاورفیت و امگا۳و ویتامینd, ویتامینA, ویتامینe و قرص آهن و مکمل گروه b و هفته ای یه امپول نوروبین از همین ایرانیا. قرص ویتامین c

سبزیجات سبز و روزی یه کلم بروکلی و موز و لیمو به تعداد زیاد و پرتقال و سیب و اناناس و سبزی خوردنی استفاده میکردم . 

از برنامه غذاییم گوشت قرمز حذف کردم و ماهی و مرغ استفاده میکردم. دو روز درمیان ناشتا سیب

هرروز دمنوش و چای سبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نکته هم که من اخیرا شنیدم از یه متخصص اورولوژی اگر تا دو سال فقط با یک پارتنر رابطه وجود داشته با ...

من بعد مطلع شدنم رابطه جنسی برقرار نکردم حتی با خود اون شخص که بعد مدتی کات کردیم چون انسانی نیست گناه داره. 

شخص جدید هم نگرفتم چون حق الناس هست سلامتیشو به خطر بندازم

ببین الان دارم میمیرم از استرس

تو رو خدا اگه پیامم رو میبینی کمکم کن

من رابطه خارج از شرع نداشتم.فقط همسرم

الان رفتم برای معاینه گفت زخم شدید داری و مشکوک به زگیل هستی.

فقط با یه زخم و خارش پوست مگه میشه گفت؟!

هزینشم بالاست. نمیدونم انجام بدم یا نه.

الان پاپ اسمیر انجام دادم. همون پاپ اسمیر اوکی نیست؟؟؟؟

ببین الان دارم میمیرم از استرستو رو خدا اگه پیامم رو میبینی کمکم کنمن رابطه خارج از شرع نداشتم.فقط ه ...

حتماااا کلپوسکوپی انجام بده می ارزه. استرس نکن منم عفونت میکنم ولی دهانه رحمم پیشرفت نکرده و اصلا درگیر نیست من کرایو کردم یبار بعد با وجود اینکه سیگار هم میکشم ولی تقویت بدنم باعث میشه از عفونت و پیشرفت جلوگیری بشه. قرص آناهیل هم هر از گاهی بخور

قرصایی که گفتم رو حتما بخور به برنامه غذاییت دقت کن و هفته ای یه نوروبین بزن. 

تایپشم برو ازمایش بده تا مشخص بشه. 

ببین گارداسیل حتمااااا برو بزن باعث میشه تایپ زگیل جهش پیدا نکنه و انواع جدید نگیری. 

من بااین روش ها ۴۵رو دفع کردم و با ۵۹هنوز درگیرم که کم خطر تر از ۴۵هست.

رابطه جنسیتو حتی با شوهرت دوماه سه ماه قطع کن من یکسال تمام رابطه جنسی نداشتم. 

کلم بروکلی هم هرروز استفاده کن. 

نترس اصلا ولی چکابتو بده.