2777
2789
عنوان

اقدامی‌ها و مامانا

207 بازدید | 30 پست

این ماه دکتر بهم دو تا امپول  اچ سی جی داد زدم... فولیکول ۴ تا بالای ۲۰ داشتم هر ماه همینجوریم ها...همسرم هم سالمه اما الان کلی مدته تو اقدامیم و خبری نیست

فردا موعدمه 

چند روز پیش کلافگی و اعصاب خردی قبل از پریود داشتم یا همون pms  و همش گریم می‌گرفت

ماه پیش یک هفته تاخیر داشتم و بالاخره شدم 

اگه باردار نباشم واقعا تا یک سال حداقل قید بچه رو میزنم چون خیلییییی این نه ده ماهه اذیت شدم هم روحی هم جسمی!!!

دعا کنین واسم

کسی بوده با یه دور این امپول باردار شده؟

زیر یکسال اقدامی خودتو بستی به دارو؟؟؟اگ مشکل نداری خب دارو نخوری مدت رها کن به عیچی فکر نکن فقطجلوگ ...

خودمو نبستم به دارو!!!!!!!!!!!!!!!!! نوشتم دکتر داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه وقتتو نمیگیرم یه کوچولو میگی واسه چیه

گلم بعضی خانما لوله رحمشون بسته میشه و اسپرم به تخمک نمیرسه ولی خودشون خبر ندارن..عکس رنگی باعث باز شدن لوله میشه و بعدش اگه مشکل از اون باشه بلافاصله باردار میشی انشاالله..

گلم بعضی خانما لوله رحمشون بسته میشه و اسپرم به تخمک نمیرسه ولی خودشون خبر ندارن..عکس رنگی باعث باز ...

چشم بازار رو کور کردم با این دکترم...همون اول بار چند ماه پیش تو چکاپ اینو تذاشت....‌فقط هر بار میرم یک تومن حداقل میگیره یه کارتخوانم نداره فقط کارت به کارت...

چشم بازار رو کور کردم با این دکترم...همون اول بار چند ماه پیش تو چکاپ اینو تذاشت....‌فقط هر بار میرم ...

اخه میدونی چون به ندرت اتفاق میوفته بعضی دکترا اخرین گزینه قرار میدن اینو..من خودمم بعد یه سال دکتر رفتن تازه فهمیدم دو روز پیش خودم به دکتر پیشنهاد دادم اونم گفت ماه بعد یادم بنداز بنویسم بری عکس رنگی😐

اخه میدونی چون به ندرت اتفاق میوفته بعضی دکترا اخرین گزینه قرار میدن اینو..من خودمم بعد یه سال دکتر ...

😐😐😐😐😐اصلا متوجه فشار و استرس ما نیستن فکر کنم

عزمزمه زدم تو گوگل یه چیزایی دستم اومد ممنونم که پیشنهاد دادی

گلم دکترت عوض کن به دکتر جدیده هم بگو  یکسال اقدام کردی نشده البته +مدارک و نسخه و هر چی که تا الان داری و دستته...

عکس رنگی واقعا خوب چیزیه...

اینو من میگم که بعد یکسال و نیم اقدام برعکس شما دکترم از یکسال ب اینور نوشت من ترسیدم و نرفتم... آخرش ک رفتم فهمیدم هر دو لوله هام کیپ تا کیپ بسته بود..

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

گلم دکترت عوض کن به دکتر جدیده هم بگو یکسال اقدام کردی نشده البته +مدارک و نسخه و هر چی که تا الان ...

دو تا دکتر رفتم تا الان ....شنبه میخوام برم یه شهر دیگه دکتر چون یکی دیگم بهم همینو گفت . هر ماه میگفتن تو چند قلو شاید بشه یا امپول بهم میدادن اما زمان پنجره باروریم به شدت دردناکه که خودم شک کردم به این مطلب... اون ماهی که امپول داد بهم از درد سه شبانه روز فریاد میزدم 

دو تا دکتر رفتم تا الان ....شنبه میخوام برم یه شهر دیگه دکتر چون یکی دیگم بهم همینو گفت . هر ماه میگ ...

آره گلم حتما برو چون با این حالت فولیکولی که داری و عالین عجیبه که چرا باردار نشدی تا حالا... همسرت آزمایش داده؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻