2777
2789
چه خوب که تونستی منم خیلی میخوام اینجوری باشم ولی ازواکنشش میترسم ..بدیش اینه که نه درمقابل این بلکه ...

مرحله به مرحله برو جلو.... سعی کن خیلی از کارهای زیباییتو خودت انجام بدی! اون مرده متوجه نمیشه کاری کردی تو خونه! فقط میبینه خوشگلتر شدی. دستگاه وکس بخر . صورت و بدنت رو همیشه تمیز نگه دار. ادکلن بخر. موهات رو زیبا اراسته کن( خواستی رنگ کن نخواستی هم نه!) سعی کن آشپزیتو ارتقا بدی

خونه رو هم همیشه برق ننداز! بذار گاهی تا مرز گندیدن بره بعد تمیز کن

بذار ببینه زحمت میکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیطه باشین وگرنه باختین! من ۱۵ سال لال مونی گرفتم تازه یاد کرفتم بعضی وقتا باید بی ادب و دریده بود

حق تا اخر دنیا 

منم دقیقا بعد ۱۵ سال اینی شدم که الان میگی و راضیم

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

منظورم نوع برخوردتونه..وقتی باهمسرتون مواجه میشید..اخموبودیدیاایشون روهوااین حرف روپروند

نه اخمو نبودم رفته بودم خرید اومد دنبالم خیلیم سرحال بودم اتفاقا.ولی دیدم اون شبیه برج زهرماره.هروقت میرم خرید اینجوری میشه زورش میگیره یا با تمسخر حرف میزنه یا اینطوری میکنه.با اینکه خریدامو از حقوق خودم انجام دادم 

نه اخمو نبودم رفته بودم خرید اومد دنبالم خیلیم سرحال بودم اتفاقا.ولی دیدم اون شبیه برج زهرماره.هروقت ...

هیچ وقت خریداتو کم نکنااااا! عاقل باش! ناراحت میشه یه لیوان آب میخوره، حالش خوب میشه. به خودت برس کیف کن از زندگی ... 

آفرین دقیقا...دریده،حاضر جواب،عاشق سک‌س و شوخی‌های زشت،بزک کرده،مردا اینجوری میپسندن.من خودم یکی از ...

ببخش عزیزم شوخی های زشت یعنی چی؟ 🥴 من هیچ سیاستی ندارم. تو تاپیکام هست. فقط بلدم شوهرمو دور و عصبی کنم

خانوم هستم
نه اخمو نبودم رفته بودم خرید اومد دنبالم خیلیم سرحال بودم اتفاقا.ولی دیدم اون شبیه برج زهرماره.هروقت ...

پس دخترخوب به حرفش اهمیت نده .باحرفش خواسته شادیتوزهرمارت کنه..به ظاهرهم شده خودت روخوشحال نشون بده .خریداتونشونش بده 😊

خب خودت دلیلش رو گفتی از اینکه پول خرج کنی زورش میگیره . همینجوری ادامه بده تا دق کنه بترکه آدم طماع خسیس