2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مامان مهربون گوشی اصلا به پسرت نده و تلویزیون هم نذار ببینه ،خودت هم استرس نداشته باش که روی پسر ...

قربونت برم خدا پسر گلتو واست نگه داره مرسی عزیزدلم خیلی حالم خوب شد،انشالله از خدا هرچی بخوای بهت بده

من کرج نیستم تهرانم

۴ سالهست از کلینیک به اون کلینیکم 

تهران بودی میتونستم معرفی بهت کنم

ولی از اینستا گفتاردرمانی سیاوش عطایی کرج دنبال میکنم همیشه دوست داشتم پیش ایشونم ببرم ولی خب مسیرم کرج نیس گوهردشت هستن

بازم میگم از نزدیک اشنایی ندارم ولی پیجش که دیدم با توجه به اینکه خیلی جاها هم رفتم تا حالا، از کارشون خوشم اومد

اره ی پسرخاله داره امروز داخل مطب باهم میدوییدن

اوتیسم مشکل در ارتباط 

همین ارتباط چشمی دوست یابی 

صرف چیدن وسایل پشت هم نمیشه که اوتیسم 

ولی وقتی میگی کلام نداره ردیفی هم میچینه اینا سیگنال میده که پیگیری کنی  نگران نباش ولی پیگیر باش بعنوان چکاب حداقل

نه اصلا نده چون گوشی و تلویزیون باعث تاخیر گفتار میشه ،آهنگ هم تو خونه نذاررهاش کن تو خونه خودش بازی ...

ی چیزی تعریف کنم ی زنه وقت گفتار درمانی داشت نیم ساعت باید با بچش کار میشد،بهش گفتن چون دیر رسیدی یه رب بیشتر نمیتونیم کار کنیم ولی پول نیم ساعتو گرفت ازش

اوتیسم مشکل در ارتباط همین ارتباط چشمی دوست یابی صرف چیدن وسایل پشت هم نمیشه که اوتیسم ولی وقتی میگی ...

میدونی چیه،بلاخره هرکس بچه خودشو بیشتر میشناسه،پسر من پنج ماهه هم بود بغل کسی نمیرفت بجز منو باباش مگه اینکه طرف خیلی پیشش باشه مثلا ی مدت مادرم رو خیلی میدید بغلش میرفت ولی مثلا دیر میدید غریبی میکرد،الانم مثلا فامیل شوهرم مثلا برادرشوهرمو خیییییییییییییلی دیر میبینه،ی شب دعوت بودیم میگفتن رضا بوس بده نمی‌داد یا نمیرفت پیششون،ولی باباش میگه رضا بوس بده یا رضا بیا سریع می‌ره هزار تا بوس بهش میده،مثلا دیشب از بیرون اومدیم باباش گفت رضا جوراباتو درآر بذار داخل کمد سریع درآورد گذاشت داخل کمد،یا خوابش میاد بالشتشو میاره می‌ذاره روپام،امشب شام خوردیم کمکم کرد سفره جمع کردیم،یا می‌خوام سفره بندازم بدو می‌ره سفره رو میاره،میفهمه میدونی چی میگم،عااااااااااشق ماشینه کنار هم میچینه چون خیلی ماشین دوسداره دیشب سوپرمارکتی رفتیم ی ماشین داشت سریع برداشت ک بیاره با خودش من نذاشتم،ارتباط چشمی داره،هرکی صداش کنه برمیگرده،بنظرت این اتیسمه؟اخه مگه میشه

میدونی چیه،بلاخره هرکس بچه خودشو بیشتر میشناسه،پسر من پنج ماهه هم بود بغل کسی نمیرفت بجز منو باباش م ...

من نمیتونم درباره اوتیسم بودن یا نبودن نظر بدم

من چند سال درگیر بچه ای هستم که کلام نداشته درمانگرام میگن درگیر عنوان نباش دنبال درمان باش  تاخیر گفتاری داره عزیز از این جهت پیگیرش باش

من نمیتونم درباره اوتیسم بودن یا نبودن نظر بدممن چند سال درگیر بچه ای هستم که کلام نداشته درمانگرام ...

باهاش کار میکنم،امشب گفتم جیش داری ،پسرم گفت جیش،اینطور نیست که هیچ کلمه ای نگه،ولی دکترا واقعا خیلی بی وجدان شدن 

من الان دارم غذا میپزم تو غذا نمک ریختم

دارم میرم تو اتاق خواب

پتو ها رو تا کردم

مامان داره لباس میشوره

رضا داره حمام میکنه

کار نداشته باش کجاست گوش میده یا نه همه کارات با کلام انجام بده بلند و شمرده