سلام من پام رو عمل کردم الان باعصا راه میرم وپام هم داخل زانو بند بلنده دکتر گفته اول مرداد یه تزریق زانو انجام میدی بعد باید بدون عصا راه بری ولی من احساس میکنم ترس مانع بشه از الان استرس وترس دارم چیکار کنم بتونم راه برم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نع دیگه اولش یع دیوار دستت رو بکیر کمرت و پاهات که صاف شدن دیوار رو ول کن اروم راه برو ....ولی از کنار دیوار راه برو تا اگه تعادلت بع هم خورد به کمک دیوار نیافتی
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ممنون خیالم راحت شد منم انحراف زانو داشتم و میتیسک ورباط دکتر بعد از ۴۰ روز گفته باید عصا کنار بذاری من خیلی ترسوام الان دارم کارای فیزیو تراپی انجام میدم