2777
2789
عنوان

دلیل اینکه مردا قد کوتاهارو بیشتر دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دهنتو ببند دیلاق نرده بودن احمقحرف زدنو یاد بگیر

قد کوتاه زبون دو متره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مردا چیزی غیر قد مدنظرشونه، اینقدر دنبال خواسته های مردا نباشید و دعوا نکنید

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

کی به کی میگه حرف زدنو یاد بگیر ...حرف زدن من هیچ مشکلی نداره قد یه نعمت خدا دادی هستش خدا خودش میدونه نهمتشو بیشتر به کدوم بندش بده و کدوم بندش بیشتر لایقش هست پس ببند دهنتو گلم ببر عقده هاتو یجای دیگه خالی کن😎

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

والا نردبون بودن آرزوی یکی مثل توعه که خدا ذاتتو شناخت نداد اونو بهت 😎😎😎

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌